به گزارش ایرنا، زهرا موسی پور روز شنبه در شورای اداری استان کرمان با اشاره به برنامه اجرایی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی افزود: یکی از مهمترین کارهای دفاتر تسهیلگری، کار بر مبنای کارشناسی بوده است و این دفاتر با تمام شماری و برداشت محله ای و منطقه ای کار را آغاز کرده اند و آنچه امروز در مناطق حاشیه ای رخ می دهد، مبتنی بر یک مطالعه دقیق است.

وی با اشاره به این مطلب که ۱۵ ماه از فعالیت دفاتر تسهیلگری می گذرد و این دفاتر منشاء خدمات ارزشمندی در حاشیه شهر کرمان بوده اند، ادامه داد: ۱۰ دفتر تسهیل گری در شهر کرمان در حال فعالیت هستند.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان، با اشاره به این مطلب که مبنای کار دفاتر تسهیل گری بر اجتماعی کردن مقابله با آسیب های اجتماعی است، تاکید کرد: شناسایی افراد اثرگذار در محلات و همراه کردن آنها در برنامه ها یکی از رویکردهای این دفاتر بوده است.

موسی پور افزود: بیش از ۴۷۴ نشست دفاتر تسهیل گری با مردم محلات حاشیه شهر کرمان برگزار شده است تا مردم بدانند مسئول محلات خود هستند و بر این اساس تحولات خوبی در این محلات ایجاد شده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با اشاره به اینکه یک هزار و ۴۵۳ مورد راهنمایی و مشاوره فردی در دفاتر تسهیل گری انجام شده است، ادامه داد: در دفاتر تسهیلگری کمک شده تا افراد ماهر، نیمه ماهر و فاقد مهارت شناسایی شوند و در قالب دوره های آموزشی، زمینه توانمندی این افراد فراهم شده است.

موسی پور گفت: دفتر تسهیلگری وظیفه تولید شغل را ندارد و وظیفه دارد که بتواند توان مردم را به کار گیرد و ۳۲۸ شغل در این مناطق اجرایی شده است.

محیط بانان حافظان ذخائر ژنتیکی و ذخایر زیستی هستند

مدیرکل محیط زیست استان کرمان نیز در شورای اداری با تاکید بر این مطلب که محیط بانی از شغل های مهم، دشوار و ناشناخته است، گفت: نیروهای محیط بان از نظر ساختار اداری کارمند دولت هستند و از نظر ماهیت کاری ضابط دستگاه قضایی و شبه نظامی هستند.

مرجان شاکری ضمن بیان این مطلب که عمر محیط بانی در کشور ما بسیار اندک است، تاکید کرد: مهمترین مسئولیت محیط بانان حفاظت از ذخائر ژنتیکی و ذخایر زیستی است.

وی تاکید کرد: توسعه در استان باید وجود داشته باشد اما  توسعه متوازن و پایدار با حفظ محیط زیست مد نظر قرار دارد سرمایه گذار وظیفه دارد برای حق مردم، قوانین و مقررات محیط زیست را رعایت کند.

هیچ سرمایه گذاری حق نادیده گرفتن حقوق ملی مردم را ندارد

مدیرکل محیط زیست استان کرمان  همچنین با اشاره به اینکه نگاهمان به توسعه متوازان و پایدار هست، اظهارداشت: هیچ سرمایه گذاری حق ندارد برای نفع و استفاده شخصی خود حقوق ملی مردم را نادیده بگیرد.

خشکیدگی بلای خرمای مضافتی بم 

فرماندار بم هم در نشست شورای اداری کرمان  با اشاره به این مطلب که کشاوری از اصلی ترین منابع اقتصادی شرق استان کرمان به شمار می رود، تاکید کرد: بم و شهرستان های شرقی این استان،  قطب تولید خرمای مضافتی کشور هستند و سالانه ۲۰۰ هزارتن تولید در این مناطق انجام می شود.

هادی شهسوارپور ادامه داد: در سال گذشته شاهد رشد بیش از دو برابری صادرات خرما از شرق استان کرمان بوده ایم و در این رابطه بیش از ۸۰ هزار تن صادرات انجام شده است و این محصول به ۵۰ کشور صادر شد.

وی با اشاره به اینکه صادرات خرما ظرفیت بسیار خوبی برای ارز آوری به کشور است، گفت: خشکیدگی خوشه خرما خسارت های زیادی را برای این منطقه ایجاد کرده است و برخی از باغات تا ۷۰ درصد خسارت دیده اند.

۷۴۴۰ / ۵۰۵۴

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.