به گزارش دریافتی ایرنا محمدرضا پورابراهیمی روز یکشنبه در همایش اینفلوئنسرهای کرمانی افزود: هدف از اقتصاد و پیگیری فعالیت های اقتصادی در دنیا خلق ثروت است که بتواند منشا اثار رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی در زمینه های فردی و جمعی باشد.
(اینفلوئنسر مارکتینگ روش نوینی از ارائه تبلیغات است. اینفلوئنسر کسی است که در شبکههای اجتماعی دنبالکنندگان بسیاری دارد و مخاطبان بهشدت تحت تاثیرش قرار دارند.)
وی بیان کرد: جنس رفتار اقتصادی در ده های گذشته مبتنی بر اقتصادی سنتی و عمدتا بر منابع و مواهب طبیعی است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: اما اقتصاد جدید دنیا متکی به دانش علم و فناوری است که اساس آن را اطلاعات تشکیل می دهند و باید از امکانات غیرفیزیکی درآمدزایی کرد.
پورابراهیمی تصریح کرد: عموما ۱۰ شرکت برتر دنیا در اختیار شرکت های نفتی بود اما امروز جای خود را به شرکت هایی داده اند که در حوزه اقتصادی دیجیتال فعالیت دارند.
وی به مصوبه اخیر هیات وزیران در ارتباط با استفاده از اقتصاد دیجیتال هم اشاره داشت و گفت: با پیگیری های انجام شده در پایان اردیبهشت ماه آیین نامه اجرایی این بخش عملیاتی شد و حمایت از شرکت های نوپا که در بحث فضای مجازی قرار است کار کند را خواهیم داشت.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اقتصاد جدید یا دیجیتال مبتنی بر شفافیت، کاهش هزینه، اطلاعرسانی دقیق و خدمات پس از فروش است و خلق ثروت در حوزه فعالیت های کشور به غیر از منابع طبیعی حرکت داده می شود.
پورابراهیمی افزود: ظرفیت های دستگاه هایی چون گردشگری، آموزش پرورش و بهداشت و درمان آماده استفاده از خدمات جدید رسانه ای هستند.
وی خاطرنشان کرد: از ویژگی های اقتصاد دیجیتال ، نبود مرز جغرافیایی است و میتوانیم خلق ثروت را از رویکرد مواهب طبیعی به خلق ثروت از دانش، علم و فناوری و انتقال داده داشته باشیم.
پورابراهیمی گفت: در کشور می توانیم منشا تولید ارز دیجیتال شویم، روابط ارزی در دنیا تحت تاثیر این رفتارها قرار گرفته و ارز مشترک با عنوان دلار و یورو در حال کمرنگ شدن است و از مجموعه فعالیت های جدیدی که برای ما ایجاد شده می توانیم خلق ثروت داشته باشیم.
۷۴۴۰ /۵۰۵۴