به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز شنبه در همایش پلیس و آموزش و پرورش بر تعیین سنجش شاخص های تاثیرگذاری برنامه های سوادآموزی، اصلاح سبک زندگی و جلب همکاری دانش آموزان برای آشنا کردن آنها با سهم خود در جامعه تاکید کرد و افزود: امیدواریم با اجرای برنامه های هدفمند شاهد مدارس و جامعه ای کم خطر تر و کم آسیب تر باشیم.
وی ادامه داد: در سال های گذشته تفاهم نامه هایی برای همکاری آموزش و پرورش و نیروی انتظامی تدوین شده که لازم است این موارد ارزیابی شود تا بتوان از تجربیات گذشته برای آینده استفاده کرد.
استاندار کرمان خاطرنشان کرد: مسائل مربوط به امنیت و نظم باید به سه بخش امنیت دانش آموزان در مدارس، امنیت دانش آموزان در جامعه و بویژه در مسیر خانه تا مدرسه و نقش دانش آموزان و آموزش و پرورش در ایجاد نظم و امنیت جامعه بررسی و این بررسی ها منجر به دستورالعمل هایی شود که سازمان ها بر اساس آن وظایف خود را انجام دهند.
فدائی با اشاره به این مطلب که ایجاد امنیت دانش آموزان در مدارس بیشتر به ماموریت های آموزش و پرورش مرتبط است، تاکید کرد: ایجاد امنیت دانش آموزان در جامعه و در مسیر خانه تا مدرسه نیازمند کارهای مشترک بین نیروی انتظامی و آموزش و پرورش است و آمار نشان می دهد در این بخش باید بسیار فعال عمل کرد.
وی ضمن بیان اینکه سالانه ۲۰۰ دانش آموز به دلیل حوادث مدرسه و خارج از مدرسه جان خود را از دست می دهند گفت: برآورده کردن انتظار جامعه از آموزش و پرورش برای ایجاد نظم و امنیت و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، نیازمند کارهای زیادی است و در دنیا تجربیات زیادی در این حوزه وجود دارد که می توان از این تجربیات استفاده کرد.
استاندار کرمان تصریح کرد: ۱۴ میلیون دانش آموز و ۲ میلیون نفر فرهنگی در این استان وجود دارد و به صورت مستقیم جامعه هدف این نهاد ۴۰ میلیون نفر است و از این نظر آموزش و پرورش می تواند روی رفتارهای خانواده ها تاثیرگذار باشد.
فرمانده انتظامی استان کرمان نیز گفت: به دلیل اهمیت ارتباط کاری با جامعه بزرگ فرهنگ، تعلیم و تعلم، اجرای ماموریت های مشترکی که در حال حاضر به دلیل اوقات فراغت دانش آموزان انجام می شود و به منظور برنامه ریزی دقیق برای سال تحصیلی آینده جلسات مشترکی با آموزش و پرورش برنامه ریزی و اجرا شده است.
سردار عبدالرضا ناظری افزود: نیروی انتظامی تصمیم دارد با بهره گیری از سرمایه های عظیم فرهنگی و جامعه فرهنگیان فرهیخته و دانش آموزان بستر مناسبی را برای تحصیل دانش آموزان و اجرای ماموریت های ذاتی نیروی انتظامی فراهم کند.
وی به نقش فرهنگیان و دانش آموزان در ارتقای نظم و انضباط اجتماعی اشاره و بیان کرد: تهیه بسترهای مناسب برای اجرای ماموریت های مشترک نیروی انتظامی و آموزش و پرورش باید در پرتوی ارتقای تعامل موجود انجام شود.
فرمانده انتظامی استان کرمان با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد مکمل تربیتی در تربیت دانش آموزان نقش مهمی دارد، گفت: در پرتوی تعامل موجود باید زمینه های لازم برای هدایت دانش آموزان در مسیر صحیح  را فراهم کرد.
ناظری اظهار داشت: برقراری نظم و امنیت در اطراف مدارس، پاکسازی اطراف مکان های آموزشی، جلب مشارکت حداکثری دانش آموزان و توسعه همکاری های والدین از جمله مواردی است که نیروی انتظامی در رابطه با مدارس در دستور کار خود دارد.
وی خاطرنشان کرد: جامعه خدمتگزار در بخش های مختلف این نظام مدیون معلمان، آموزگاران و جامعه فرهنگی بوده و هست.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: آموزش همراه باید لذت، نشاط و شادابی از اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به شمار می رود که در این راستا نیاز به تعامل و همکاری سایر مجموعه ها نیز وجود دارد.
احمد اسکندری نسب افزود: باید تلاش کرد خانواده ها را با آموزش و پرورش همراه کرد زیرا در حال حاضر مهمترین موضوع مورد توجه آنها موضوع تحصیل است و شاید تا حدودی به مسائل آموزشی و پرروشی کمتر توجه می شود.
وی گفت: تلاش می شود آموزش و پروش از یک نهاد آموزشی به نهاد فرهنگی و آموزشی تغییر رویکرد دهد و امیدواریم در سایه تعاملات موجود بتوان محیط مدارس را به مدارس با نشاط و تربیت محور تبدیل کرد.
وی به کمبود مشاور در مدارس اشاره و بیان کرد: بر اساس استانداردهای موجود باید یک هزار و ۷۵۰ مشاور در مدارس استان حضور داشته باشند که در حال حاضر ۷۳۰ مشاور در حال فعالیت هستند.
در این نشست تفاهم نامه همکاری مشترک آموزش و پرورش و نیروی انتظامی نیز امضاء شد.

۳۰۲۹/۷۴۴۰

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.