مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: سطح زیرکشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان ۵۴۹ هکتار است و جهت کشت ۳۰ گیاه دارویی در حال برنامه ریزی هستیم.
احمد مسعودی با اشاره به تنوع گیاهان دارویی در کرمان افزود: زعفران، زیره سبز، زیره سیاه، آویشن، مرزنجوش، پنیرک، گاوزبان، ترخون، گل محمدی، زرشک، اسطوخودوس، گلرنگ، حنا، وسمه، چای ترش، انغوزه و غیره ازجمله گیاهان دارویی کشت شده در این شهرستان محسوب می شود.
وی تصریح کرد: کشت گیاهان دارویی طرفیت بسیار خوبی برای اشتغالزایی دارد و در سالهای اخیر حدود ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۶۰۰ نفر غیر مستقیم در این حوزه مشغول به کار شده اند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان : گیاهان دارویی در کرمان به دلیل اقلیم سردسیری و گرمسیری در اغلب ماه های سال و بویژه در ماه های بهمن، اسفند، فروردین کشت بهاره و در شهریور، مهر، آبان و آذر کشت پاییزه و برداشت هم اردیبهشت ماه تا آذر ماه انجام می شود.
وی بیان کرد: برگزاری کلاسهای اموزشی و ترویجی، آموزش های انفرادی، بازدیدهای آموزشی، اعطای تسهیلات از جمله برنامه هایی است که در راستای آموزش بهره برداران و ترویج کشت گیاهان دارویی در شهرستان کرمان صورت می گیرد.
مسعودی با اشاره به استقبال خوب کشاورزان از کشت گیاهان دارویی افزود: صرفه جویی در مصرف آب، افزایش تولید، بهره وری مناسب و صرفه اقتصادی از مهمترین علل روی آوری به کشت گیاهان دارویی است.
وی اظهار داشت: در سال گذشته از ۳۵۷ هکتار سطح زیر کشت حدود ۸۰۰ تن گیاه دارویی به ارزش ۶۵ میلیارد ریال در شهرستان کرمان برداشت شد و پیش بینی می شود در سال جاری این مقدار افزایش پیدا کند.
۷۴۳۷ / ۵۰۵۴