مجتبی محمودی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با نزدیک شدن به اوج برداشت و حمل محصولات کشاورزی جنوب استان، کشاورزان در زمینه حمل محصولات خود از مراجعه به دلالان خودداری و مستقیما به شرکت های حمل و نقل مراجعه کنند.
وی اظهار داشت: کشاورزان کرایه اعلام شده از سوی شرکت ها را با نرخ اعلامی انجمن شرکت ها مطابقت دهند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را از طریق شماره تماس 03443352139 اطلاع دهند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری جنوب کرمان از طرح نظارت بر شرکت های حمل و نقل بار در جنوب استان به صورت ویژه در هفت شهرستان خبر داد و گفت: همکاری کشاورزان و توجه به هشدارهای حمل و نقلی، از بروز اختلال در شبکه حمل و نقل جلوگیری و زمینه سوء استفاده دلالان حمل و نقل را کاهش خواهد داد.
وی افزود: در این فصل از تمام ظرفیت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای برای سامان دهی حمل و نقل استفاده می کنیم و در زمینه برخورد با متخلفان به ویژه شرکت های حمل و نقل، کمیسیون ماده 12 فعال و با کوچکترین تخلفی که سبب ضایع شدن حقوق کشاورزان به عنوان صاحبان بار و رانندگان شود، برخورد جدی می شود.
محمودی ادامه داد: علاوه بر کنترل نرخ حمل، تامین ناوگان برای حمل و نقل از دغدغه اصلی مجموعه این اداره کل بوده که در حال حاضر روزانه یکهزار و 700 دستگاه کامیون برای حمل، وارد منطقه می شود که این عدد در اوج برداشت به بیش از 2 هزار دستگاه می رسد.
وی از فعالیت 107 شرکت حمل و نقل بار در جنوب استان خبر داد و گفت: این منطقه رتبه نخست بار خروجی از مبدا را در سطح کشور دارد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری جنوب کرمان ادامه داد: برنامه ریزی برای جذب این تعداد کامیون که با دشواری های زیادی همراه است از 6 ماه قبل آغاز شده تا بتوانیم حاصل دسترنج کشاورزان منطقه را به موقع به بازار مصرف در داخل و خارج کشور منتقل کنیم.
اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان مستقل از مرکز استان هفت شهرستان جنوبی استان را کرمان را تحت پوشش دارد.
3029/7450/7429
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.