محمد حسن کردستانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد همیار طبیعت، تعداد یکهزار و 230 نفر به صورت افتخاری، 130 نفر مروج و 28 هزار و 640 نفر دانش آموزی هستند.
وی تصریح کرد: همیار طبیعت به فرد یا افرادی اطلاق می شود که به صورت انفرادی و گروهی در ترویج فرهنگ حفظ منابع طبیعی و مشارکت مردم در حفاظت، احیا و بهره برداری صحیح از آن همکاری می کنند.
مدیرکل منابع طبیعی جنوب کرمان اظهار داشت: حفاظت منابع طبیعی باید به مسئولیت عمومی تبدیل شود و ارائه آموزش همگانی و استفاده از ظرفیت نخبگان و شرکت های دانش بنیان در موضوع منابع طبیعی در دستور کار قرار دارد.
وی با بیان اینکه حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی بدون مشارکت مردم امری محال و غیرممکن است، بیان کرد: با استفاده از نیروهای مردمی در حفظ، احیا و توسعه منابع‌طبیعی با تأکید بر فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه فرهنگ منابع طبیعی باید به معارف عمومی تبدیل شود، افراد علاقه مند و دوستداران منابع‌ طبیعی به قصد خدمت به منابع‌طبیعی کشور، در طرح همیاران طبیعت سازماندهی می‌شوند.
کردستانی ادامه داد: همیاران طبیعت به وسیله دستورالعمل‌ها و آموزش‌های لازم، سطح دانش و بینش آن ها افزایش یافته و به عنوان همیار دانش‌آموز، همیار مروج و همیار محافظ طبیعت به طور افتخاری همکاری می کنند.
7450/7429/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.