به گزارش ایرنا ، عطا ناوکی روز یکشنبه در نشست پیگیری دستاوردهای سفر رئیس معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: متاسفانه این مشکل به یکی از معضلات این شهرستان تبدیل شده است.
وی اظهار داشت: نداشتن سند مالکیت در زمین های اجدادی مردم برخی از مناطق و روستاهای قلعه گنج موجب تعلق نگرفتن تسهیلات بازسازی و نوسازی شده است.
فرماندار قلعه گنج با بیان اینکه برگرداندن اسناد مالکیت به مردم کاری زمانبر و مسیری طولانی است گفت: این مشکل از طریق معاون رئیس جمهوری و دستور ویژه به وزارت راه و شهرسازی در این مسیر کمک می کند.
وی تصریح کرد: همچنین به علت ناآگاهی ادارات وقت، پروانه چاه های کشاورزی موتورپمپ های مردم روستانشین در شهرستان قلعه گنج صادر نشده و از سه سال گذشته سوخت این چاه ها قطع شده است.
ناوکی عنوان کرد: مالکیت کشاورزی در جنوب استان کرمان در حال خشک شدن است و ندادن سوخت به چاه های کشاورزی این نطقه موجب قاچاق سوخت و به مخاطره افتادن معیشت کشاورزان شهرستان قلعه گنج شده است.
وی افزود: سهمیه تسهیلات مسکن در شهرستان قلعه گنج بسیار اندک است و بیش از یکهزار 500 فرد فاقد مسکن هستند لذا ضرورت دارد سهمیه ای به صورت ویژه با ضمانت زنجیره ای به مردم این شهرستان تخصیص یابد.
فرماندار قلعه گنج ادامه داد: مردم این شهرستان تضمینی برای دریافت تسهیلات ندارند و امیدواریم این پرداختی ها با سفته و چک پرداخت شود.
وی اضافه کرد: بر اساس آمار بیش از 6 هزار و 500 خانوار سرویس بهداشتی ندارند یا سرویس بهداشتی آنان مناسب نیست لذا ضرورت دارد بنیاد مسکن در این زمینه کمک کند.
ناوکی عنوان کرد: سبد غذایی کمیته امداد به برخی از مردم نیازمند شهرستان قلعه گنج تعلق نمی گیرد و یا این افراد تحت پوشش نیستند لذا در شناسایی این افراد و اهدای سبد غذایی همکاری شود.
وی گفت: پروژه های نیمه تمام مسیر ارتباطی مارز و ایرانشهر - رمشک 11 کیلومتر زیرسازی شده و از پنج سال گذشته آسفالت نشده است و تکمیل این مسیرها از نظر اقتصدای می تواند منطقه قلعه گنج را متحول کند.
فرماندار قلعه گنج بیان داشت: با وجود نداشتن بارندگی، در سال گذشته بیش از 70 روستا به علت نداشتن آب درحال خالی از سکنه شدن بودند و امسال این روستاها در صورت نداشتن آب، قطعا خالی از سکنه خواهد شد.
وی افزود: با اعطای 500 میلیون تومان اعتبار آب مورد نیاز 12 روستا تامین می شود.
ناوکی در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: با توجه به تلاش های دولت ها در قلعه گنج، عمق محرومیت در این شهرستان و مشکلات آن بسیار است.
وی اضافه کرد: نگاه متوازن و متعادل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان به پروژه های این شهرستان برای رسیدن به توسعه و معیشت پایدار بسیار تاثیرگذار بوده است و در این منطقه بنیاد مستضعفان و علوی شکل گرفته و نهادهای خدمترسان شبیه بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) خدمات ارائه می کنند.
فرماندار قلعه گنج گفت: تلاش ها در حوزه بهزیستی و کمیته امداد با پرداخت مستمری و سه برابر کردن یارانه ها به افراد بی سرپرست کار بزرگی در دولت تدبیر و امید بود اما مشکلات اقتصادی در کشور و شهرستان قلعه گنج در معیشت مردم مشکلات عدیده ای ایجاد کرده است.
وی بیان کرد: در تفاهم نامه توسعه ای با بنیاد مستضعفان به عنوان معین اقتصادی، و در طرح پیشرفت قلعه گنج وظایف دولت و برخی از دستگاه ها مشخص شده و در این زمینه دستگاه های اجرایی نیاز برنامه های توسعه ای این منطقه را در سند توسعه شهرستان لحاظ کنند که به معیشت پایدار برسیم.
بر اساس این گزارش، در ادامه سفر معاون رئیس جمهوری به جنوب استان کرمان، برای رسیدگی به مناطق محروم و ایجاد توازن، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان با همراهی مدیرکل کمیته امداد و مدیرکل بهزیستی استان و فرماندار قلعه گنج و برخی از مدیران محلی با مردم محروم این شهرستان دیدار و گفت و گو کردند.
7420/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.