غلامرضا لنگری زاده شامگاه دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : این میزان کنسانتره مس و مس محتوا حاصل فرآوریِ بیش از 22 میلیون و 440 هزار تن سنگ سولفور خوراک وارد شده به کارخانجات تغلیظ بوده است.
وی تصریح کرد: تولید مس محتوا و کنسانتره مس در مدت یاد شده امسال نسبت به برنامه پیش بینی شده، به ترتیب 2.4 درصد و سه درصد رشد داشته است.
لنگری زاده با اشاره به اینکه امسال بیش از انتظار در کارخانجات تغلیظ سرچشمه تولید داشتیم افزود: این افزایش تولید قیمت ‌تمام ‌شده محصول نهایی را کاهش داد.
وی با بیان اینکه امسال در زمینه بهینه سازی مواد مصرفی نیز فرآیندها را استانداردسازی کردیم تصریح کرد: به طور مثال در مصرف آهک که یکی از اقلام پرمصرف در کارخانجات مس است با استاندارد سازی فرآیندها در این زمینه شاهد کاهش حدود 13 درصدی بودیم و این امر نیز در تحقق نهضت کاهش قیمت ‌تمام ‌شده موثر بوده است.
مدیر امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه همچنین در زمینه وضعیت مواد شیمیایی مورد نیاز کارخانجات تغلیظ هم بیان کرد: خوشبختانه با پی گیری های شرکت مس، وضعیت موجودی مواد شیمیایی از حالت بحرانی خارج شده و تا پایان سال موجودی مواد شیمیایی برای یک سال تأمین خواهد شد.
وی گفت: در راستای افزایش بهره ‌وری اجرای پروژه استانداردسازی فرآیندهای امور تغلیظ با همکاری دانشگاه کرمان در حال اجراست که در این پروژه بسیاری از فرآیندها بازنگری شده و روش‌های استاندارد مشخص و تدوین شده‌ است.
لنگری ‌زاده با اشاره به اینکه اقدامات داخلی سازی و بومی سازی قطعات و تجهیزات از سال گذشته توسط امور تغلیظ مجتمع مس سرچشمه آغاز شده افزود: در حال حاضر اکثر قطعات مکانیکی مصرفی این مجتمع ساخت داخلی و از استان کرمان هستند.
وی در مورد بومی‌سازی مواد شیمیایی هم خاطرنشان کرد: با شرکت ‌های مختلف داخلی همکاری ‌هایی داشتیم و در تولید کف ‌سازها به نتایج مثبتی رسیده‌ایم که تعدادی از آنها در حال مصرف صنعتی نیز هستند.
مس سرچشمه از بزرگترین معادن روبازخاورمیانه به شمار می رود و در 60 کیلومتری شهر رفسنجان قرار دارد.
7433/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.