به گزارش ایرنا ، عباس تقی زاده شامگاه جمعه در آیین اختتامیه نخستین نمایشگاه ملی فناوری های نوین در روابط عمومی در کرمان افزود : امروز بسیاری از افراد جامعه در کنار زیست واقعی خود در فضای غیر واقعی و مجازی زندگی می کند و روابط عمومی ها نیز باید از این امر استفاده مطلوب داشته باشند.
وی اظهار داشت: حضور 45 میلیون نفر ایرانی در شبکه های اجتماعی نشان می دهد روابط عمومی نیز باید در این حوزه وارد شوند.
مشاور رسانه ای استاندار کرمان عنوان کرد: طی 10 سال منتهی به سال یکهزار 400 جامعه ایرانی بیش از 9 دهه قبل دارای تغییرات بوده است و باید متناسب با سرعت تغییرات تدبیری بیندیشیم و آینده نگر باشیم.
وی با بیان اینکه فناوری هدف نیست بلکه باید ابزاری برای کمک باشد گفت : مهمترین رکن روابط عمومی ، ارتباطات پویا است و فناوری به برقراری این ارتباط کمک می کند.
تقی زاده با بیان اینکه در صورت نشناختن زبان و ویژگی های ساختاری فناوری به ما آسیب می رساند ادامه داد: مهمترین فناوری در روابط عمومی، ارتباطی است و عنوان کامل تر این نمایشگاه نیز فناوری های نوین ارتباطی در روابط عمومی است.
وی تصریح کرد: از سال 1990 تاکنون فضای جهانی وب، شبکه های اجتماعی و جامعه شبکه ای فراگیر شده لذا روابط عمومی ها باید از مهمترین فناوری رسانه های اجتماعی استفاده کنند.
مشاور رسانه ای استاندار کرمان تاکید کرد: باید در زیرساخت ها به پیامدهای فرهنگی و اجتماعی توجه کرد و پیش از تهدید آن را به فرصت تبدیل کرد.
مدیرکل روابط عمومی و روابط بین الملل استانداری کرمان با بیان اینکه وارد فضای بی مکانی و فرا زمانی شده ایم و اگر این موضوع درک شود می توانیم سیاست گذاری کنیم افزود: امروز از فناوری با زبان دیجیتال و گستره جهانی استفاده می شود لذا در ارتباطات تمامی ادارات باید نظر 700 هزار شهروند کرمانی و تمامی کشور و جهان را در فضای ارتباطی در نظر بگیریم.
تقی زاده عنوان کرد: امروز انتشار هر محتوایی به سرعت می تواند جهانی شود و روابط عمومی ها باید از این فناوری های ارتباطی در راستای ایجاد و انتشار بهره مند شوند.
وی با اشاره به برنامه های حوزه دولت الکترونیک گفت : برای دسترسی به خدمات روی بستر وب کند عمل کردیم زیرا امروز در برخی کشورها 100 درصد خدمات دولت فضای مجازی و وب ارائه می شود.
مشاور رسانه ای استان کرمان اضافه کرد: باید تفاهم و همگرایی در استفاده از فضای مجازی در راستای اهداف دولت الکترونیک داشته باشیم زیرا امروز شکاف کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه با توجه به فضای نوین بسیار بیش از دوره های قبل خواهد بود.
وی با اشاره به شکل گیری جنبشی در فضای مجازی گفت : افکار عمومی امروز حول اطلاعات شکل می گیرد و قدرت فضای جریان ها به وجود آمده است.
تقی زاده افزود : اینک مولفه ها و فضای سنتی قدرت ها جا به جا شده است و رسانه های اجتماعی به فعالان عرصه های مختلف قدرت دادند و این تغییر باید درک شود تا از این فضا به عنوان یک فرصت استفاده شود.
وی بیان کرد: در جهان رشد دسترسی به اینترنت 10 درصد و دسترسی به شبکه اجتماعی به 21 درصد رسیده است و در ایران تنها 20 درصد تولید کننده و 80 درصد به اشتراک گذارنده محتوای موجود در شبکه های اجتماعی هستند که این آمار نشان می دهد مهمترین چالش امروز کشور تولید محتوا است.
مشاور استاندار کرمان با بیان اینکه استفاده صحیح از شبکه های اجتماعی آسیب ها را کاهش می دهد گفت: فناوری را در اختیار داریم اما بیشتر مصرف کننده آن هستیم و این امر موجب ظهور بسیاری از آسیب های نوپدید در جامعه می شود.
وی افزود: برگزاری نمایشگاه ملی فناوری های نوین در روابط عمومی باید آغازی برای تولید محتوای مفید در شبکه های اجتماعی توسط روابط عمومی ها و دیگر افراد باشد و تولید اخبار باید با جنبه آموزشی همراه باشد.
همچنین در این آیین با اهدای لوح سپاس شهردار و استاندار کرمان از غرفه های فعال و افراد تاثیرگذار و برتر این نمایشگاه از جمله مدیرکل بهزیستی استان، جانشین فرمانده بازرسی فرماندهی انتظامی کرمان، رئیس و مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی، رئیس اداره امور شعب بانک ملی و ملت استان، مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی تهران، مدیر بنیاد آسی دی ال ایران، کارشناس پیام رسان بله، مدیرعامل شرکت لایف وب تقدیر کردند.
نخستین نمایشگاه ملی فناوری های نوین در روابط عمومی که از 12 دیماه در محل بازار موبایل ایران در کرمان آغاز به کار کرده بود، شامگاه جمعه به فعالیت خود پایان داد.
7420/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.