علی رشیدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال افزون بر 400 کیلومتر لوله گذاری برای آب آشامیدنی در مناطق روستایی هفت شهرستان جنوبی استان کرمان انجام می شود.
وی تصریح کرد: طی 2 سال اخیر با حمایت های دولت تدبیر و امید 320 هزار متر لوله گذاری در شهرستان های جیرفت و عنبرآباد اجرا شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمان ادامه داد: همچنین طی 2 سال گذشته در شهرستان های جیرفت و عنبراباد 24 باب مخزن ذخیره و 25 حلقه چاه وارد مدار شده است.
وی اظهار داشت: در دهه مبارک فجر 36 روستای فاقد آب در شهرستان های جیرفت و عنبرآباد از نعمت آب آشامیدنی سالم بهرمند می شود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمان همچنین به بازدید از مجتمع گردشگری روشنگران امید دهستان گور از توابع بخش ساردوئیه جیرفت اشاره کرد و گفت: بازدید میدانی از این منطقه انجام و مقرر شد تعداد خانوار این روستا بر اساس آمار سرشماری سال 95 مشخص شود.
وی افزود: اگر آمار این روستا بالای 20 خانوار باشد، پیگیر رفع مشکل آب شرب این منطقه خواهیم بود.
رشیدی اظهار داشت: چشمه این منطقه باید به شرکت آب و فاضلاب روستایی واگذار شود تا برنامه برای مطالعات این طرح وارد مدار شود.
مدیر مجتمع گردشگری روشنگران امید گورهم با بیان اینکه 70 خانوار در این منطقه زندگی می کنند، گفت: چشمه این منطقه خشک شده و پیگیر رفع مشکل آب آشامیدنی هستیم لذا امیدواریم مسئولان در این زمینه همکاری کنند.
حمید دوستکام افزود: مردم این منطقه با مشکل تامین تامین آب آشامیدنی در این منطقه مواجه هستند که از طریق شرکت آب و فاضلاب روستایی استان کرمان پیگیر رفع این مشکل هستیم.
وی به تاسیس مجتمع گردشگری روشنگران امید گور در سال 1395 با آورده شخصی سرمایه گذار اشاره کرد و گفت: این مجتمع در سه فاز برنامه ریزی شد که با توجه به محدودیت های مالی فقط فاز اول این طرح انجام شد.
دوستکام افزود: طبق برآورد اولیه 20 میلیارد ریال برای تکمیل این طرح نیاز داریم که امیدواریم با حمایت های دولت تدبیر و امید این مهم محقق شود.
وی به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه اقتصاد مقاومتی اشاره و اظهار کرد: تحقق اقتصادی مقاومتی یعنی تکیه بر توان و ظرفیت های داخلی لذا باید از سرمایه گذران بخش خصوصی حمایت شود تا زمینه تحقق شعار رهبری و شکوفایی نظام مقدس جمهوری اسلامی فراهم شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 6 نفر در مجتمع گردشگری روشنگران امید گور مشغول به کار هستند اظهار داشت: در صورت ارائه تسهیلات بانکی، فازهای بعدی این طرح شامل رستوران، کافی شاپ، هایپرمارکت، پرورش دام زنده و پرورش ماهی قزل آلا تکمیل و افتتاح می شوند که زمینه اشتغالزایی 60 نفر ایجاد می شود.
مدیر مجتمع گردشگری روشنگران امید گور گفت: در فصل تابستان مجتمع گردشگری روشنگران امید گور روزانه پذیرای 100 خانوار و در فصل زمستان به طور میانگین 30 نفر است.
وی افزود: مجتمع گردشگری روشنگران امید گور شامل 50 اقامتگاه، فروشگاه و 2 حوز استخر آب گرم برای خانم ها و آقایان است.
جنوب استان کرمان از هفت شهرستان جیرفت، کهنوج، منوجان، قلعه گنج، رودبار جنوب، فاریاب و عنبرآباد با جمعیت یک میلیون نفر، یک سوم استان کرمان را تشکیل داده است.
3029/7450/7429
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.