به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی روز شنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان کرمان افزود: از همان نشست های اولیه کارگروه اشتغال اصرار داریم از ایجاد اشتغال کورکورانه جلوگیری کنیم و مبنا بر این بوده که اشتغال ایجاد شده بر مبنای تخصص و نیاز جامعه هدف و متقاضیان کار باشد.
وی بر تشکیل بانک اطلاعاتی از بیکاران، تخصص و انتظار آنها نیز تاکید کرد و ادامه داد: باید بررسی شود که طرح های مصوب در بانک ها و طرح های دریافت کننده تسهیلات، اثری در کاهش ثبت نام کنندگان در کاریابی ها دارد؟
سرپرست استانداری کرمان با اشاره به اینکه فرصت های شغلی باید با متقاضیان کار ارتباط مستقیم داشته باشد گفت: به دلیل نبود ارتباط بین اشتغال های ایجاد شده و تخصص بیکاران متقاضی شغل، چهار هزار و 400 نفر در کاریابی های استان کرمان ثبت نام کرده و با وجود 6 هزار و 300 فرصت شغلی، یک هزار و 900 نفر مشغول به کار شده اند.
فدائی بیان کرد: برنامه آموزش توسعه گرای مشارکت محور (اتم) نیز به صورت پایلوت در استان کرمان پیگیری می شود تا آموزش های متناسب با نیاز بازار به 100 نفر ارائه شده و منجر به ایجاد اشتغال شود و استانداری کرمان نیز هزینه دوره ای آموزشی این طرح را پرداخت خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: سامانه جامع پایش اشتغال استان کرمان نیز باید راه اندازی تا برنامه ریزی های لازم در این زمینه انجام شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه محور اصلی اشتغال استان کرمان در حوزه صنعت، معدن و کشاورزی استان تعریف شده است گفت: انتظار می رود میزان اشتغالزایی در این حوزه در سال جاری نسبت به سال گذشته، افزایش یابد.
سرپرست استانداری کرمان اظهار داشت: بر اساس مصوبه شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان تا پایان آبان ماه باید تکلیف طرح های در دست پیگیری در بانک ها مشخص شود.
فدائی بیان کرد: لازم است که ادارت کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه و شهرسازی و بنیاد ملی نخبگان استان برنامه استفاده خود از تبصره 18 را طی 2 هفته آینده در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان ارائه دهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز گفت: در مجموع 38 دستگاه در حوزه اشتغال نقش دارند و 80درصد اشتغال استان در 11 دستگاه اجرایی شکل می گیرد.
رضا اسماعیلی بیان کرد: صنعت، معدن و تجارت، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، بهزیستی، جهاد کشاورزی جنوب استان، صنعت، معدن و تجارت جنوب، جهاد کشاورزی شمال، دانشگاه علوم پزشکی کرمان و سیرجان، صندوق کارآفرینی امید، آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بیشترین سهم اشتغال استان را به خود اختصاص داده اند.
وی ادامه داد: از مجموع بالغ بر 35 هزار شغل تعهد شده در برنامه دوسالانه ایجاد اشتغال استان کرمان، 16 هزار و 420 اسم تاکنون وارد سامانه رصد شده است.
وی اظهارداشت: از مجموع 131 میلیارد تومان اعتبارات خود اشتغالی، مشاغل خانگی، خرد و کوچک ابلاغ و 6 هزار و 589 مورد به بانک معرفی و سه هزار و 154 مورد معادل 46 میلیارد تومان پرداخت شده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کرمان نیز گفت: این نهاد در سال گذشته افزون بر تعهد انجام شده در راستای ایجاد شغل اقدام کرده است که در سال جاری نیز همینگونه خواهد بود.
وی ادامه داد: به دلیل مشکلات سامانه ای برای ثبت اشتغال های ایجاد شده، این میزان به صورت کامل در سامانه رصد ثبت نشده که بزودی در راستای رفع این نقیصه اقدام خواهد شد.
3029/7440
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.