مریم کیانفر روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تاکنون فقط برنامه ریزی هایی برای سطح بندی استانداردها انجام شده است.
وی اظهار داشت: افزایش کیفیت محصولات به نفع شرکت های تولیدکننده است زیرا این کاخانجات در راستای استانداردسازی به یک برند تبدیل می شود و علاوه بر فروش بیشتر، محبوبیت ملی پیدا می کنند.
معاون استانداردسازی و آموزش اداه کل استاندارد استان کرمان با بیان اینکه سطح بندی استانداردها در دنیا وجود دارد گفت: استاندارد منطقه ای شامل استاندارد مشترک بین کشورها با منافع مشترک ایجاد می شود و با این اقدام کالای صادرات و وارداتی مورد قبول 2 کشور تایید می شود.
وی با بیان اینکه استاندارد اتحادیه اروپا مورد تایید کشورهای عضو این اتحادیه است ادامه داد: چهار سازمان استاندارد بین المللی دنیا از جمله iso، itu و iec و کورکس حاصل اجماع کشورهای عضو و منافع تمام کشورها را در نظر می گیرد.
کیانفر افزود: کالاهایی که با ایمنی، بهداشت، سلامت جامعه ارتباط دارند مشمول استاندارد اجباری می شوند و این شرکت ها و واحدهای تولیدی باید ابتدا برای اخذ گواهی کاربرد علامت استاندارد اقدام و پس از آن اقدام به تولید، تبلیغ و فروش محصولات تولیدی خود کنند.
وی تصریح کرد: راه استفاده از مهر استاندارد برای بازاریابی و فضای رقابتی برای کارخانجات باز گذاشته شده و این واحدها با رعایت الزامات استاندارد می توانند از این علامت برای فروش بیشتر محصولات خود بهره مند شوند.
اداره کل استاندارد استان کرمان متولی کیفیت کالاهای تولیدی این استان است.
3029/7420
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.