به گزارش ایرنا، ماشاالله کاربخش روز سه شنبه در این نشست علمی - پژوهشی، اعتیاد و رفتارهای پرخطر را یکی از مباحث مهم در جامعه عنوان کرد و افزود: این مسئله در بین کودکان و نوجوانان شیوع پیدا کرده زیرا سن آسیب کاهش یافته است.
وی یکی از مهمترین اصول تربیتی را در سیره نبوی اصل عزت برشمرد و اظهار داشت: این اصل از بنیادی ترین امور دین اسلام است.
این فعال حوزه کنترل کاهش آسیب های اجتماعی با بیان اینکه می توانیم کودکان و نوجوانانی را تربیت کنیم که سلامت زندگی خود و جامعه را تامین کنند تصریح کرد: افراد مهم زندگی یک فرد به ویژه والدین، دوستان، پدربزرگ ها و مادربزرگ ها، معلمان و مربیان ورزشی، نقش بسزایی در شکل گیری و رشد عزت نفس کودک دارد.
کاربخش با بیان اینکه عزت نفس یعنی احساس ارزشمند بودن است بیان داشت: اعتماد به نفس یعنی میزان باوری که ما به خودمان و توانایی های خودمان داریم و در کنار عزت نفس و اعتماد به نفس واژه خودپنداره وجود دارد.
وی گفت: عزت نفس سالم زمانی شکل می گیرد که داری خودپنداری سالمی باشیم.
وی عزت نفس را زیربنای اعتماد به نفس دانست و گفت: عزت نفس واقعی اعتماد به نفس نیست و کسانی که دچار اعتیاد و آسیب های اجتماعی شده اند افرادی هستند که نتوانسته اند مشکلات زندگی خود را حل کنند و از اعتماد به نفس پایینی برخوردار بوده اند.
این فعال حوزه کنترل کاهش آسیب های اجتماعی؛ اعتماد به نفس متعادل، اعتماد به نفس کاذب بالا، اعتماد به نفس پایین، اعتماد به نفس کاذب پایین را از انواع اعتماد به نفس عنوان کرد و یادآورشد: افرادی که رفتارهای پرخطر انجام می دهند اعتماد نفس ندارد بلکه اعتماد به نفس کاذب دارند.
کاربخش با بیان اینکه یک شحصیت سالم فردی است که احساس خود را به خوبی مطرح کند گفت: خودآگاهی به عنوان یک مهارت است که می تواند در پیشگیری از آسیب های اجتماعی تاثیرگذار باشد.
سی امین نشست علمی - پژوهشی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان روز سه شنبه با موضوع نقش عزت نفس در پیشگیری از اعتیاد و آسیب های اجتماعی با حضور مسئولان، اساتید، محققین، فرهنگیان و دانشجویان در سال اجتماعات پردیس شهید باهنر دانشگاه فرهنگیان کرمان برگزار شد.
3029/9895
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.