به گزارش ایرنا ، محمود مقامی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: طی مدت یاد شده از این تعداد واحدهای پلمپ شده میزان 2 تن مواد خام دامی شامل گوشت قرمز و سفید تاریخ انقضاء کشف و معدوم سازی شد.
وی شهرستان رفسنجان را قطب تولید مواد پروتیئینی در استان کرمان برشمرد و اضافه کرد : طی یک دهه گذشته در رفسنجان واحدهای پرورش مرغ گوشتی 30 هزار تا 40 هزار قطعه‌ ای راه‌ اندازی شده و تا 100 هزار قطعه‌ هم افزایش داشته است .
مقامی بیان کرد: در این شهرستان دامداری صنعتی و نیمه‌ صنعتی جایگاه خوبی دارد و بیش از 100 واحد گاوداری صنعتی و نیمه ‌صنعتی 12 هزار راس گاو نگهداری می ‌کنند و 300 هزار راس دام سبک و بیش از 100 واحد مرغداری مرغ گوشتی و 8 واحد مرغ تخم گذار در این منطقه داریم.
مقامی با اشاره به وجود 20 مرکز درمانی مایه ‌کوبی و داروخانه به صورت خصوصی در این شهرستان بمنظور تضمین سلامت فراورده‌های خام دامی از مزرعه تا سفره ، افزود: ساماندهی کارنجات خوراک دام به صورت جدی پیگیری می‌شود که نظارت بر مواد اولیه انجام و داشتن پروانه دامپزشکی از ملزومات در این کارخانه است.
وی یکی از معضلات شهرستان را نداشتن کارخانه تبدیل شیر به مواد لبنی عنوان کرد و گفت: تنها کارخانه شیر رفسنجان ظرفیت محدودی دارد که فعال است و مشکلاتی که گاها مطرح می‌شود، سرمایه‌گذار استقبال نمی‌کند.
رفسنجان با جمعیت بالای 311 هزار نفر در 110 کیلومتری کرمان قرار دارد.
7433
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.