به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمدمهدی احمدی میانجی روز پنجشنبه در جمع قضات، اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف کرمان افزود: باید توقعات را با واقعیت ها تطبیق بدهیم و انتظارات متناسب با واقعیت باشد که در غیر این صورت نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد شد.
وی تصریح کرد: از ابتدای کار شوراهای حل اختلاف قرار بر این بود که این شورا نهاد مردمی بوده و به دادگستری و مردمی که مشکل و اختلاف دارند ، کمک کنند و طبق قانون کار در شوراها اختیاری عنوان شده است.
معاون قوه قضائیه بیان کرد: در حال حاضر 34 هزار نفر در شوراهای حل اختلاف کشور مشغول به فعالیت هستند که تعداد 22 هزار نفر بازنشسته و 12 هزار نفر جوان هستند.
وی با اشاره به برخی گلایه مندی ها از پرداخت پاداش ها در شوراهای حل اختلاف تاکید کرد: شوراهای حل اختلاف با شفافیت مالی کامل اداره می شوند و شفاف ترین دشتگاه دولتی شوراها هستند.
حجت الاسلام میانجی افزود: در پرداخت ها به اعضای شوراهای حل اختلاف هیچ گونه تبعیضی بین هیچ استانی نیست.
وی اظهار داشت: تلاش کردیم خواسته های به حق اعضای شوراها به ویژه جوانان را دنبال کنم و بیمه همکاران را برقرار کردیم و ماهانه حدود سه میلیارد هزینه بیمه اعضا پرداخت می شود.
رییس مرکز امور شوراهای حل اختلاف کشور تاکید کرد: در حال حاضر بودجه عمرانی نداریم و رییس قوه قضاییه از پول های حساب بانکی برای احداث ساختمان های شوراهای حل اختلاف کمک کردند .
وی با بیان اینکه آزمایشی بودن قانون شوراهای حل اختلاف در بهمن به پایان می رسد ،افزود: به نمایندگان مجلس و رئیس قوه قضاییه پیشنهاد دادیم راه ورود به دادگستری، شوراهای حل اختلاف باشد و برای جذب نیرو در دادگستری، جوانان عضو شورا به کار گرفته شوند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان نیز گفت: 341 شورای حل اختلاف در استان فعال است که 102 شعبه از این تعداد روستایی و مابقی شهری و از شعب شهری 112 شعبه صلحی و 119 شعبه رایی هستند.
یدالله موحد افزود: بالغ بر یک هزار و 600 نفر در شوراهای حل اختلاف استان کرمان فعالیت می کنند که 135 نفر از همکاران قضایی با این شوراها همکاری دارند.
وی با بیان اینکه از سال 82 فعالیت شوراهای حل اختلاف در استان کرمان آغاز شده است اظهار داشت: از بدو تاسیس شوراها تا پایان مردادماه امسال 2 میلیون و 66 هزار و 271 فقره پرونده در شوراها مختومه شده و 15 هزار و 140 پرونده در حال رسیدگی دارند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان بیان کرد: تعداد 642 هزار و 913 فقره پرونده از بدو فعالیت شوراها در استان منجر به صلح و سازش شده است و در پنج ماهه امسال 139 نفر از زندانیان استان با مداخلات اعضای شوراهای حل اختلاف از بند زندان رهایی پیدا کرده اند.
وی بیان کرد: 42 درصد از پرونده های مطرح شده در شوراهای حل اختلاف منجر به صلح شده که در مقایسه با متوسط کشور عدد قابل قبولی است و کرمان رتبه سوم را دارد.
7437/ 5054
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.