به گزارش خبرنگار ایرنا ، هوشنگ بازوند روز سه شنبه در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که در استانداری برگزار شد؛ افزود: اولین ملاک سرمایه گذار بخش خصوصی وضعیت فضای کسب و کار یک استان است و اگر مطلوب نباشد به معنای بالا بودن ریسک سرمایه گذاری است.
او ادامه داد ؛ وضعیت فضای کسب و کار یک استان هم کاملا به درون دولت بر می گردد.
بازوند ، همچنین خواستار تسهیل گری دستگاه هایی نظیر تامین اجتماعی و مالیاتی در بهبود فضای کسب و کار استان شد.
استاندار کرمانشاه با اشاره به بهبود شاخص های اقتصادی استان در چهار ماهه اول امسال بیان داشت: این شاخص ها مقداری بهتر شده و از رتبه 31 کشور مقداری تغییر کرده ایم.
به گفته بازوند ، در نرخ بیکاری کاهش خوبی نسبت به سال گذشته داشته ایم و استان کرمانشاه از رتبه اول بیکاری در کشور به رتبه دوم تغییر جایگاه داده است.
هرچند او ، تاثیر موضوع زلزله در بهبود وضعیت بیکاری استان را ممکن دانست اما تاکید کرد: این موضوع سه ماه دیگر مشخص خواهد شد.
بازوند در ادامه با اشاره به رشد 44 درصدی صادرات استان در چهار ماهه اول امسال ، این موضوع را در میانگین کشوری 13 درصد اعلام کرد.
او بر استفاده از فرصت مرز در شرایط تحریم تاکید کرد و خواستار فعالیت چشمگیر بخش خصوصی در این موضوع شد.
استاندار کرمانشاه خطاب به بخش خصوصی گفت: امسال توقع ویژه ای از این بخش داریم بخصوص انتظار می رود که اتاق بازرگانی در پروژه های عمرانی که دولت به بخش خصوصی واگذار می کند پیشگام باشد.
بازوند با اشاره به مصوبات سران سه قوه در خصوص مسائل اقتصادی که به تصویب رهبر انقلاب نیز رسیده است؛ افزود: یکی از این مصوبات را واگذاری طرح های نیمه تمام براساس قیمتی است که توجیه مالی شده باشد تا مورد استقبال قرار بگیرد برای همین دستگاه ها نباید از قیمت کم نگران باشند.
او ادامه داد: براساس این مصوبه بخش خصوصی اگر پروژه ای از دولت تحویل بگیرد تا 10 سال معاف از مالیات خواهد بود که این موضوع فرصت خوبی برای بخش خصوصی محسوب می شود.
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به قانون بخشودگی جریمه مالیاتی در صورت تسویه حساب تا پایان شهریور ماه گفت: این قانون به منظور تشویق تولیدکنندگان در صورت داشتن بدهی مالیاتی در سر رسید سال 96 ابلاغ شده است.
بازوند ادامه داد: با اینکه بانک مرکزی در ابلاغ این قانون مقاومت کرد و با پنج ماه تاخیر به بانک ها اعلام کرده است و در عمل این فرصت پنج ماه از بخش خصوصی گرفته شده است اما بخش خصوصی نیز بهتر است از این فرصت یک ماهه استفاده کند.
به گفته وی ، برخی از بدنه دولت به دنبال تمدید 6 ماهه این طرح است و نمایندگان مجلس نیز در خصوص این تاخیر حق سوال از بانک مرکزی را نیز دارند.
در این جلسه مواردی از مشکلات اداری و مقررات دست و پاگیر بخش خصوصی مطرح شد که بازوند در این خصوص گفت: برای حذف قوانین مشکل ساز برای بخش خصوصی لازم است این موارد احصا و در قالب شورای اقتصاد مقاومتی و نیز از طریق بخش خصوصی به دولت منتقل شوند.
او تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی با سیستم های دست و پا گیر تحقق نمی شود.
استاندار کرمانشاه اجرای مصوبات کارگروه دولت و بخش خصوصی را برای دستگاه های اجرایی الزامی دانست و گفت: مدیرانی که می گویند برای اجرای این مصوبات باید از تهران اجازه بگیرند اصلا در جلسات شرکت نکنند.
او اقتصاد و دارایی را متولی بهبود فضای کسب و کار دانست و بیان داشت: پروسه طولانی صدور کد اقتصادی در این راستا نیست و باید اصلاح شود.
بازوند ماکزیمم زمان صدور کد اقتصادی را 15 روز اعلام کرد.
در این جلسه همچنین استاندار کرمانشاه بر ابلاغ گزارش تامین اجتماعی به صورت مجازی و کتبی تاکید کرد و گفت: صرفا ابلاغ مجازی از طریق ایمیل و پیامک کافی نیست.
7457/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.