به گزارش خبرنگار ایرنا، این تفاهم نامه به امضای حجت الاسلام رحیم جعفری مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی و حامد لعل بخش سرپرست شهرداری کرمانشاه رسید.
براساس این تفاهم نامه قرار است تا پایان سال 97، سه جشنواره ملی عکس، پوستر و کاریکاتور و 2 جشنواره استانی تئاتر عروسکی و فلیم کوتاه در کرمانشاه برگزار شود.
معاون فرهنگی ، هنری و وزرشی شهرداری کرمانشاه اعلام کرد: از فردا رسما فراخوان 2 جشنواره ملی داده می شود.
مهدی عبدالمالکی در ادامه راه نجات اقتصادی استان را گردشگری دانست و افزود: کرمانشاه غنی از حوزه های فرهنگی، هنری و گردشگری است.
وی در ادامه یکی از مهم ترین اهداف اصلی برگزاری این جشنواره ها را معرفی مناطق بکر و جذاب گردشگری استان در قالب موضوعات جشنواره دانست.
عبدالمالکی همچنین اعلام کرد: در نشست امروز یک تفاهم نامه سه جانبه در راستای هم افزایی و مشارکت بیشتر دستگاه های متولی فرهنگ استان برای برگزاری این جشنواره ها و ایجاد یک دبیرخانه دایمی هنری فرهنگی استان به امضاء رسید که وظایف و سهم هر ارگان فرهنگی از نظر مالی و نوع همکاری و حمایت تفکیک شده مشخص شده است.

** از موازی کاری و جزیره ای کاری فرهنگی باید خودداری کنیم
سرپرست شهرداری کرمانشاه نیز در این نشست ، کرمانشاه را یک استان غنی فرهنگی و هنری دانست و خواستار خودداری از موازی کاری و جزیره ای عمل کردن در بحث کارهای فرهنگی و هنری شد.
حامد لعل بخش ، در ادامه بیان داشت که شهرداری کرمانشاه از کارهای فرهنگی و هنری حمایت ویژه ای دارد و برای ارتقاء فرهنگ و هنر کرمانشاه درصدد راه اندازی دبیرخانه دائمی است.
لعل بخش امضاء تفاهم نامه گردشگری، فرهنگی و هنری سه جانبه بین شهرداری و دستگاه های فرهنگی را در راستای هم افزایی و مشارکت در پروژه های فرهنگی در مدیریت اقتصادی آنها بسیار مهم دانست و گفت: باید هرچه سریعتر در راستای اجرایی کردن مفاد این تفاهم نامه عمل کنیم.

** موفقیت در کارهای فرهنگی نیازمند کار تیمی و گروهی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه نیز در این نشست این استان را رنگین کمانی از زیبایی های فرهنگی، هنری و تاریخی خواند و گفت: از کنگاور تا قصرشیرین پر از جذابه های فرهنگی، تاریخی و گردشگری است که برای دیده شدن نیازمند پروژه های جامع منسجم و هماهنگ دستگاه ها هستیم.
حجت الاسلام رحیم جعفری در ادامه موفقیت در کارهای فرهنگی، هنری و توسعه گردشگری در استان را مستلزم کار تیمی و گروهی ارگان های فرهنگی برشمرد و ابراز امیدواری کرد این تفاهم نامه زمینه های بسیار مناسبی برای هم افزایی بیشتر ارگان های اجرایی شود.
جعفری در ادامه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را یک نهاد حمایتی نه اجرایی معرفی کرد اعلام کرد: مجریان اصلی این جشنواره ها را انجمن های تخصصی زیرنظر ارشاد برعهده خواهند داشت.

** تقویم فرهنگی استان باید تدوین شود
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کرمانشاه نیز خواستار تدوین تقویم هنری و فرهنگی استان در طول سال شد و گفت: تقویم سالیانه فرهنگی و هنری زمینه هماهنگی و هم افزایی بیشتر دستگاه های اجرایی و هنرمندان می شود.
جلیل بالایی نیز بر اهمیت کار مشترک در انجام کارهای فرهنگی، هنری تاکید کرد و اظهار داشت: راه توسعه استان در هم افزایی و همکاری دستگاه های اجرایی است.
وی در پایان خواستار افزایش خدمات گردشگری در شهر کرمانشاه با همکاری همه دستگاه های اجرایی در قالب تفاهم نامه های مشترک شد.

** مردم را بیشتر با بزرگان و جاذبه های گردشگری آشنا کنیم
رییس کمیسیون فرهنگی و هنری شورای اسلامی شهر کرمانشاه نیز در این نشست خبری ، کرمانشاه را دنیایی از تنوع فرهنگی، اجتماعی و هنری دانست و گفت: باید هر چه بیشتر مردم استان را با مناطق گردشگری، و بزرگان علمی و هنری و آثار فراوان تاریخی استان آشنا کنیم.
ابراهیم مرادی با بیان اینکه مردم را در مشارکت کارهای فرهنگی و هنری باید پای کار آورد، اظهار داشت: اگر گردشگری در استان رونق بگیرد خود به خود اشتغال، سرمایه برای توسعه هم خواهد آمد.
مرادی در ادامه به انجام کارهای فرهنگی از پایه مانند آموزش و پرورش تاکید کرد و افزود: باید فرهنگ استفاده از خیلی از ارزش ها اجتماعی و شهری مانند فرهنگ ترافیک و مصرف آب را از سن پایین به بچه ها نشان داد.
در استان 2 میلیون نفری کرمانشاه هم اکنون 18 انجمن فرهنگی هنری وجود دارد.
3209/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.