محبت جمالی نیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این اعتبار برای ایجاد زیرساخت ها در حوزه جاده ، محیط مسقف برای احداث بارانداز به منظور ورود و خروج کالا و ایجاد فیبرنوری بازارچه مرزی تیله کوه تخصیص یافته است.
وی بیان کرد: با هزینه کرد این اعتبار ، زمینه برای ایجاد فرصتی شغلی جدید و بهبود وضعیت معیشت مرزنشینان سرپل ذهاب ایجاد می شود که خود عامل مهمی در جهت کاهش معضل بیکاری در این شهرستان است.
وی اظهار داشت: با توجه به بیکاری حاکم بر شهرستان بدون شک راه اندازی بازارچه تیله کوه می تواند در ایجاد اشتغالزایی پایدار برای مردم این منطقه نقش اساسی ایفا کند.
فرماندار سرپل ذهاب گفت: با راه اندازی بازارچه مرزی تیله کوه ، مرزنشینان تا شعاع 20 کیلومتری نوار مرزی می توانند از معافیت های گمرکی به میزان هفت میلیون ریال برای ورود کالا به صورت یک بار در ماه اقدام کنند.
جحمالی نیا ، اضافه کرد که براساس این طرح ، یک خانوار چهار نفره ماهیانه مجاز است 28 میلیون ریال اقلام مجاز را از قبیل لوازم خانگی از مرز وارد کند و در همین شهرستان به فروش برساند.
وی گفت: تلاش بر این است که از خروج تجمیعی کالا خودرداری شود و واردکنندگان تنها مجاز به فروش کالاهای خود در شهرستان به منظور اشتغال و رونق منطقه هستند.
شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از 90 هزار تن جمعیت و 48 کیلومتر مرز با عراق دارد.
استان کرمانشاه با 371 کیلومتر مرز با عراق ، دارای 2 مرز رسمی و پنج بازارچه مرزی است.
7079/3012/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.