به گزارش خبرنگار ایرنا؛ مراسم گرامیداشت روز خبرنگار پنجشنبه شب با حضور هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه و معاونینش، مدیرکل حوزه استاندار، مدیرکل سیاسی و انتخابات و مدیرکل و معاون فرهنگ و ارشاد اسلامی در سرسرای شهدای دولت استانداری برگزار شد.
در این مراسم که به همت استانداری کرمانشاه، خانه مطبوعات و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تدارک دیده شده بود از 418 نفر از اهالی رسانه استان با اهدای هدایای تجلیل شد.
در این مراسم برخی از خبرنگاران به نمایندگی از همکاران خود به تشریح مسایل و مشکلات کاری پرداختند و خواستار حمایت استاندار و مسئولان از رسانه ها شدند.

** استاندار جایگاه مطبوعات استان را احیا کند
رئیس خانه مطبوعات کرمانشاه زحمات یک ساله خبرنگاران استان را ارج نهاد و گفت: خبرنگاران استان با کمترین توقع و انتظار، بیشترین تلاش و زحمت را برای اطلاع رسانی و فرهنگ سازی متحمل می شوند.
فریدون معتمدیان ، بر تقویت رسانه ها در راستای ایفای رسالت و نقش آنها در جامعه تاکید کرد و افزود: اگر رسانه و خبرنگار حمایت شود می تواند بهتر و بیشتر به جامعه خدمت نماید.
او بر تقویت افراد توانمند در عرصه رسانه نیز تاکید کرد و از افراد ناتوان نیز خواست این عرصه را ترک نمایند.
صاحب امتیاز و مدیرمسئول هفته نامه بیستون در ادامه سخنان خود به پایین آمدن کیفیت نشریات در استان نیز اشاره کرد و یکی از دلایل آن را مشکلات اقتصادی رسانه ها دانست.
معتمدیان به فعالیت فضای مجازی نیز گریزی زد و افزود: انتظار داریم قبل از تقویت و حمایت از فضای مجازی مسئولان به فکر رفع مشکلات نشریات مکتوب باشند که در حال تعطیلی هستند.
او بر احیای جایگاه رسانه ها در استان از سوی مسئولان تاکید کرد و از استاندار خواست در این راه تلاش کند.
او آمادگی رسانه ها برای کمک به توسعه استان نیز اشاره کرد و افزود: همواره رسانه های استان در همه عرصه ها حضور فعال و موثری داشته و خواهند داشت.

** یادی از خبرنگاران فقید کرمانشاه
منوچهر نجمایی روزنامه نگار پیشکسوت کرمانشاهی نیز در این مراسم برگزاری چنین برنامه هایی را مایه خشنودی و انگیزه در خبرنگاران دانست و از بانیان برگزاری آن قدردانی کرد.
این فعال رسانه ای شاغل در روزنامه باختر کرمانشاه یادی از 2 خبرنگار فقید کرمانشاهی کرد و گفت: همه ما شاگردان مرحوم محمدباقر احمدی و محمدرضا رحمتیان از خبرنگاران خبرگزاری ایرنا کرمانشاه هستیم.
وی گریزی به مشکلات حوزه رسانه نیز زد و افزود: چاپخانه یکی از نیازهای اصلی نشریات مکتوب استان است که انتظار داریم دولت برای راه اندازی آن تلاش کند.

** انتظار پاسخگویی از مسئولان را داریم
پریسا پانیاز خبرنگار صدا و سیمای مرکز کرمانشاه نیز در این مراسم پرسش ها و پیگیری های خبرنگاران را در راستای رفع مشکلات مردم دانست و گفت: ما خبرنگاران نماینده افکار عمومی هستیم و سوالات ما برگرفته از مطالبات و دغدغه های مردم است.
وی اظهار داشت: خبرنگاران استان کرمانشاه هیچ گاه در فکر تخریب مسئولان نبوده و نیستند و پرسشگری آنها در راستای رفع مشکلات مردم است.
او خطاب به استاندار کرمانشاه گفت: ما انتظار داریم مدیران سریع پاسخگوی پرسش های خبرنگاران باشند نه اینکه چند ماه ما دنبال یافتن سوالاتمان باشیم.
پانیاز همچنین بر رفع مشکلات صنفی خبرنگاران نیز تاکید کرد و گفت: خبرنگاران فاقد بیمه هستند، دستمزد آنها پایین است و از همه مهمتر امنیت شغلی ندارند.

** مشکلات اقتصادی خبرنگاران جدی است
سردبیر خبرگزاری ایسنا کرمانشاه نیز در این مراسم شماری از مسایل و مشکلات صنفی خبرنگاران را بر شمرد و گفت: علت اصلی بسیاری از مسایل و مشکلات اهالی رسانه استان به مشکلات اقتصادی بر می گردد.
رضا کبودی افزود: مشکلات اقتصادی بر روند فعالیت کاری رسانه ها تاثیر گذاشته و کیفیت کار آنها را تحت الشعاع قرار داده است.
وی تاکید کرد که مسئولان استان باید به فکر تقویت رسانه ها و رفع مشکلات اقتصادی آنها باشند.

** خبرنگاران دسترسی آزاد به اطلاعات ندارند
سرپرست روزنامه ایران در استان کرمانشاه نیز در ادامه این مراسم گفت: خبرنگاران و اهالی رسانه استان از حقوق اولیه هر شهروندی مانند بیمه، امنیت شغلی و دستمزد کافی برخوردار نیستند.
کاوه رستمی تاکید کرد تا زمانی که این مشکلات اقتصادی و صنفی خبرنگاران برطرف نشود نمی توان انتظاری از رسانه ها برای ایفای نقش و رسالت خود داشته باشند.
اواز استاندار کرمانشاه به واسطه باز کردن فضای نقد در رسانه ها قدردانی کرد و اظهار داشت: انتظار داریم اطلاعات در اختیار خبرنگاران قرار گیرد تا بتوانند شفاف سازی کنند و بر روند فعالیت مدیران و دستگاه ها نظارت داشته باشند.
او دسترسی آزاد به اطلاعات را یکی از نیازهای اصلی رسانه ها دانست و افزود: گردش آزاد اطلاعات از ایجاد رانت و فساد در جامعه جلوگیری می کند و سطح آگاهی های عمومی مردم را بالا می برد.

** استاندار با ساخت دفاتر مطبوعات موافقت کند
مدیر خانه مطبوعات استان کرمانشاه نیز در بخش پایانی این مراسم از استاندار خواست با واگذاری قطعه زمینی در شهر کرمانشاه برای ساختن دفاتر نشریات موافقت کند.
وحید نیشابوری افزود: براساس مصوبه سال 89 شورای اسلامی شهر کرمانشاه، قطعه زمینی در بافت فرسوده مرکز شهر کرمانشاه به خانه مطبوعات واگذار شده که برای ساخت و ساز در این محل نیاز به دستور استاندار داریم.
او گفت: شورای اسلامی شهر و شهرداری کرمانشاه موافق ساخت این مکان هستند و مشکل اصلی نبود اعتبارات برای ساخت این مکان هستم.
نیشابوری از استاندار کرمانشاه خواست دستور پرداخت تسهیلات کم بهره به رسانه ها برای ساخت این مکان را صادر کند.
استاندار کرمانشاه در این ارتباط گفت: به شریط رفع مشکلات مربوط به تملک زمین و سند آن، برای پرداخت تسهیلات به رسانه ها اقدام می کنیم.
در این مراسم خبرنگاران خبرگزاری ایرنا از 'علی مولوی' رئیس این مرکز به پاس سال ها تلاش، قدردانی کردند.
خبرنگاران حاضر در این مراسم، شام را مهمان استانداری کرمانشاه بودند.
سابقه روزنامه نگاری در استان کرمانشاه به حدود 110 سال قبل باز می گردد و براساس اطلاعات موجود، اولین نشریه ای که در استان چاپ شده، روزنامه ای به اسم کرمانشاه بوده است.
براساس آمار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اکنون 81 نشریه محلی، 36 پایگاه خبری برخط، 2 پایگاه خبری غیربرخط و نمایندگی 95 نشریه سراسری مکتوب در استان کرمانشاه فعالیت دارد.
براساس این آمارها بیش از 200 نفر به عنوان مدیر مسئول، سردبیر، خبرنگار و بازاریاب در رسانه های استان مشغول به کار هستند.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.