به گزارش خبرنگار ایرنا، دانشکده فنی مهندسی اسلام آبادغرب یکی از دانشکده‌های اقماری دانشگاه رازی است که در سال ۱۳۹۰ تأسیس شد و اکنون 350 نفر دانشجوی پسر در سه رشته مهندسی صنایع، مهندسی کامپیوتر و مهندسی عمران در مقطع کارشناسی در آن مشغول به تحصیل هستند.

** ساختمان نامناسب و فاقد امکانات
این دانشجویان که از اعضای شورای صنفی دانشکده هستند، در این گفت و گو اعلام کردند که دانشکده اسلام آبادغرب فاقد ساختمان استاندارد در شان و جایگاه یک دانشگاه است و یکی از مدارس به دانشکده تبدیل شده است.
یکی از دانشجویان اظهار داشت که مسئولان شهرستان اسلام آبادغرب دنبال حفظ این دانشکده هستند اما تلاشی برای رفع مشکلات آن نمی کنند.
سیدمحمدی محمدی افزود: ما به اعتبار دانشگاه رازی این دانشکده را برای تحصیل انتخاب کردیم و انتظار داریم کیفیت آموزشی دانشکده هم در سطح این دانشگاه باشد.
جلال طغیانی از دیگر دانشجویان هم اذعان کرد در دانشکده اسلام آباد رشته های مهم و مادر وجود دارد که نیاز است اعضای هیات علمی مجربی برای تدریس به این دانشکده بیایند و کیفیت آموزشی در آن بالا باشد.
وی افزود: مدرسان این دانشکده یا مدرک کارشناسی ارشد دارند و یا دانشجوی دکتری هستند و درخواست ما اختصاص اعضای هیات علمی برای تدریس این دانشکده است.
میلاد جهانگیری دیگر دانشجوی این دانشکده نیز با بیان اینکه رشته های این دانشکده نیاز مبرم به کارگاه دارد، گفت: دانشکده فاقد کارگاه است و مسئولان دانشکده هم می گویند کارگاه ها را در دانشگاه رازی برگزار کنید که به دلیل مسافت اسلام اباد تا کرمانشاه امکان تردد برای دانشجویان وجود ندارد.
وی افزود: مسئولان دانشکده هر سال می گویند دنبال توسعه و ساخت و ساز هستیم اما خبری نیست.

** دنبال ساخت دانشکده هستیم
سرپرست دانشکده فنی مهندسی رازی اسلام آبادغرب نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، انتقاد دانشجویان به برخی موارد را درست و منطقی دانست و گفت: اما برخی از مطالب مطرح شده خلاف واقع است.
دکتر ایوب تعاونی، انتقاد مطرح شده در مورد ساختمان دانشکده را درست دانست و افزود: ما هم به این موضوع واقف هستیم که مدرسه ای که اکنون به عنوان دانشکده از آن استفاده می کنیم، مناسب نیست اما چاره ای نداریم.
وی اظهار کرد: در شهرستان اسلام آباد غرب ساختمانی که مناسب برای دانشکده باشد، یافت نمی شود و از این رو مکان فعلی را از آموزش و پرورش اجاره کرده ایم.
وی اذعان کرد که با وجود مناسب نبودن مکان اما تمام امکانات و تجهیزات مورد نیاز دانشجویان را تامین کرده ایم و نگذاشته ایم در بحث آموزشی خللی به وجود آید.
وی تصریح کرد که تا زمانی که ساختمان ملکی در اختیار دانشکده نباشد نمی توانیم برخی از امکانات از جمله کارگاه و آزمایشگاه مجهز را در آن راه اندازی کنیم.

** تملک زمین دلیل طولانی شدن ساخت
سرپرست دانشکده فنی مهندسی رازی اسلام آباد غرب در ادامه این گفت و گو گفت: از طرف منابع طبیعی زمینی برای ساخت دانشکده اختصاص داده شد که این زمین در مکان مناسبی نبود و هزینه ساخت آن نیز بالا بود و از این رو مسئولان دانشگاه رازی با ساخت دانشکده در آن زمین موافق نبودند.
تعاونی افزود: با رایزنی های گسترده مسئولان دانشگاه رازی، فرماندار و نماینده اسلام آبادغرب زمین دیگری از سوی منابع طبیعی برای ساخت دانشکده به صورت اجاره ای اختصاص یافت که وزارت علوم با اجاره ای بودن آن مخالف بود.
وی اظهار داشت که وزارت علوم اعلام کرد که با ساخت دانشکده تنها در زمین ملکی مختص به خود دانشکده موافق است ومخالف ساخت و ساز در زمین اجاره ای است.
وی افزود: اکنون با جدیت به دنبال تغییر بهره بردار این زمین از منابع طبیعی به نام وزارت علوم هستیم که این اقدام زمان بر است و روال اداری آن در حال طی شدن می باشد.
وی نتیجه اقدام ها را رو به جلو و مثبت دانست و گفت: مسئولان شهرستان، استان و وزارت علوم با جدیت به دنبال تغییر بهره بردار این زمین هستند.
وی اضافه کرد: 2 ماه پیش زمین جدید به ما معرفی شد و ما هم با جدیت به دنبال تغییر بهره بردار به نام دانشکده هستیم که این موضوع وارد چرخه روال اداری شده و مقداری زمان می برد.
او گفت: به محض تحویل زمین و تملک آن از سوی دانشکده، ساخت و ساز را در آن شروع می کنیم.

** نیازهای دانشجویان را تامین می کنیم
سرپرست دانشکده فنی مهندسی رازی اسلام آبادغرب در ادامه در مورد انتقاد دانشجویان از نبود کارگاه آموزشی در این دانشکده نیز گفت: تا زمانی که در ساختمان اجاره ای هستیم نمی توانیم اقدام های توسعه ای را انجام دهیم.
تعاونی افزود: اکنون یک کارگاه و آزمایشگاه در مجموعه فعلی دانشکده داریم و با دانشگاه علمی کاربردی شهرستان اسلام آبادغرب نیز قرارداد منعقد کرده ایم و کلاس های کارگاه را طبق ساعت برگزار می کنیم.
وی اظهار داشت: ما در دانشگاه رازی نیز بهترین و پیشرفته ترین کارگاه ها و آزمایشگاه ها را داریم اما به دلیل بُعد مسافت و مشکل در رفت و آمد برای دانشجویان، استفاده از آن را به صلاح ندانستیم.

**25 مدرس فعال در دانشکده
سرپرست دانشکده فنی مهندسی رازی اسلام آباد غرب در ادامه در مورد کیفیت آموزشی و اعضای هیات علمی دانشکده نیز گفت: اکنون 25 مدرس در این دانشکده کار تدریس را بر عهده دارند که از این تعداد پنج نفر عضو هیات علمی هستند.
تعاونی افزود: مدرسان دانشکده یا مدرک دکتری از دانشگاه دولتی دارند و یا دانشجوی دکتری هستند.
وی کیفیت را جزو مهمترین دغدغه های مسئولان دانشگاه رازی دانست و گفت: دانشگاه رازی جزو دانشگاه های معتبر کشور است و همواره به دنبال حفظ این جایگاه و ارتقای کیفیت ارائه آموزش بوده و هستیم.
وی سطح علمی مدرسان دانشکده و همچنین خدمات آموزشی را بالا دانست و گفت: مدرسان از سوی گروه های علمی تخصصی دانشگاه رازی تایید می شوند و هر ترم نیز عملکرد این مدرسان از سوی دانشجویان ارزیابی می شود و هر مدرسی که نمره ارزیابی مثبتی نداشته باشد با او ادامه همکاری نمی دهیم.
وی اظهار داشت: استخدام 6 نفر عضو هیات علمی شامل 2 نفر برای رشته مهندسی صنایع و چهار نفر برای مهندسی کامپیوتر امسال در دستورکار است و تعداد اعضای هیات علمی دانشکده به 11 نفر افزایش می یابد.
وی با بیان اینکه اکنون دانشجویان در حال فرجه امتحانی هستند، گفت: امتحانات از دوم تیرماه شروع می شود و اینکه دانشجویان ادعا کرده اند در امتحانات شرکت نمی کنند قابل قبول نیست و دانشکده تدابیر لازم را برای این موضوع اتخاذ می کند.
در استان 2 میلیون نفری کرمانشاه اکنون حدود 100 هزار نفر دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی مشغول به تحصیل هستند.
اسلام آبادغرب با 150 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری غرب کرمانشاه واقع شده است.
در این شهرستان دانشگاه های آزاد، علمی کاربردی و دانشکده فنی مهندسی رازی فعال است.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.