مازیار طهماسبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این افراد طی چند روز اخیر به علت مسمومیت ناشی از مصرف قارچ سمی به مراکز درمانی شهرستان مراجعه کردند که 33 تن از آن ها با انجام اقدام های درمانی از بیمارستان مرخص، یک تن در بیمارستان شهدای سرپل ذهاب بستری و 2 تن نیز به دلیل وخامت حال برای ادامه روند درمان به کرمانشاه منتقل شدند.
وی اظهار داشت: مردم از برداشت ، مصرف و خرید قارچ های خودرو خودداری کرده و برای حفظ سلامتیشان تنها از قارچ های بسته بندی عرضه شده از مبادی قانونی و بهداشتی استفاده کنند.
قارچ مورد مصرف 'آمانیتا فالوئیدس' (نام علمی: Amanita phalloides) نام دارد که مشهور به کلاهک مرگ و از مرگ ‌آورترین نوع قارچ‌های چتری است.
این قارچ معمولا در کنار درختان بلوط و مخروطی می‌روید و شبیه قارچ‌های خوراکی است اما مملو از سم 'آلفا-آمانیتین' است که کبد و کلیه را از بین می برد.
درد شکم، تهوع، استفراغ، ضعف و بی حالی از عمده ترین نشانه های مسمومیت با این قارچ است.
مصرف قارچ سمی آمانیتا، درمان یا پادزهر خاصی ندارد اما اگر بیمار به موقع به بیمارستان رسانده شود با شستشوی معده بیمار، تجویز سرم و چند اقدام درمانی دیگر خطر رفع می شود.
امسال به دلیل بارندگی های مستمر بخصوص در اردیبهشت ماه و وقوع رعد و برق های متعدد، رویش قارچ های کوهی به نسبت سال های گذشته در استان کرمانشاه افزایش داشته است.
هر سال با وجود هشدارهای کارشناسان بهداشت و درمان عده ای از مردم استان کرمانشاه بخصوص روستاییان به علت مصرف قارچ کوهی، مسموم و راهی بیمارستان می شوند.
سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه بیش از 90 هزار تن جمعیت دارد.
7079/7399/3012/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.