علی محمد زوراوند روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: این مقدار بارش در مقایسه با مدت مشابه سال زراعی قبل که 441 میلی متر بود، 21 درصد و نسبت به دوره بلندمدت نیز 16 درصد رشد نشان می دهد.
وی اظهار کرد: بیشترین بارش سال زراعی جاری در پاوه با 910 میلی متر اتفاق افتاد که نسبت به مدت مشابه سال زراعی قبل و بلندمدت به ترتیب 27 و 23 درصد رشد داشته است.
زوراوند با بیان اینکه دومین شهر پربارش استان گواور با 902 میلی متر بارندگی بوده است، افزود: دالاهو نیز با 677 میلی متر در رده سوم شهرهای پر بارش استان قرار دارد.
معاون هواشناسی کرمانشاه به شهرهای کم بارش استان نیز اشاره کرد و گفت: سومار با 330 میلی متر بارش، قصرشیرین با 390 میلی متر و کنگاور با 415 میلی متر بارش کمترین میزان بارندگی را به خود اختصاص داده اند.
وی یادآوری کرد: در عین حال سومار و قصرشیرین نسبت به بارش سال زراعی قبل خود و کنگاور نیز نسبت به بارش های بلندمدت رشد داشته اند.
زوراوند همچنین میانگین بارش های امسال شهر کرمانشاه را نیز 434 میلی متر عنوان کرد و گفت: این مقدار بارش در مقایسه با سال قبل که 395 میلی متر بوده 10 درصد رشد داشته و با میانگین بارش های بلندمدت برابری می کند.
معاون اداره کل هواشناسی کرمانشاه خاطرنشان ساخت: در بین 21 ایستگاه هواشناسی استان تنها کنگاور با پنج درصد نسبت به سال قبل و قصرشیرین با سه درصد نسبت به دوره بلندمدت کاهش بارندگی داشته اند.
وی همچنین بیشترین میزان رشد بارش ها در سال زراعی جاری در مقاسه با مدت مشابه سال قبل را متعلق به قصرشیرین با 91 درصد، سرپل ذهاب 52 درصد و سومار 47 درصد عنوان کرد.
استان کرمانشاه با 32 شهر و 2 هزار و 622 روستا دارای 940 هزار هکتار زمین کشاورزی و باغ است.
7458/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.