محسن رستمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: تاکنون 54 واحد صنعتی آسیب دیده در مناطق زلزله زده برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شده اند که میزان تسهیلات مورد نیاز آن ها 129 میلیارد تومان می باشد.
وی ادامه داد: طرح های معرفی شده به بانک اگر مورد تصویب قرار بگیرند برای آن ها ضمانتنامه اعتبار صادر می شود که معمولا این کار نیز زمان بر است.
رستمی افزود: از 14 طرح پذیرش شده در بانک که برای آن ها ضمانتنامه صادر شده هیچ کدام از صاحبان آن ها هنوز مدارک مورد نیاز را برای دریافت تسهیلات تکمیل نکرده اند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کرمانشاه در خصوص ارزش ضمانتنامه های اعتبار صادر شده نیز گفت: میزان تسهیلات پرداختی به طرح های پذیرش شده متغیر است که کمترین آن از 332 میلیون تومان آغاز و بیشترین آن نیز با یک میلیارد و 905 میلیون تومان پایان می یابد.
وی خاطرنشان کرد: انتظار می رود برای بیش از 80 درصد واحدهای مشمول دریافت تسهیلات ضمانتنامه اعتبار صادر شود.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای کرمانشاه خسارت وارد کرد.
براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حدود 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در این مناطق آسیب کلی و جزئی دیده اند و این زلزله مخرب علاوه بر خسارت مادی فراوان 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
77 واحد صنعتی در جریان زلزله کرمانشاه بین 10 تا 100 درصد خسارت دیدند که اعتبار مورد نیاز برای بازسازی آنها 550 میلیارد ریال برآورد شده است.
به علت خسارت وارده ناشی از وقوع زلزله به واحدهای صنعتی، 800 تن به صورت مستقیم و یک هزار و 500 تن به صورت غیرمستقیم بیکار شده اند.
در جریان زلزله سال گذشته همچنین هفت هزار واحد صنفی در هفت شهرستان استان کرمانشاه دچار خسارت 20 تا 80 درصدی شده اند.
7458/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.