روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی کرمانشاه روز یکشنبه به نقل از محمدابراهیم الهی تبار در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان افزود: باید از تمام منابع و ظرفیت ها در راستای توسعه و ساخت کتابخانه های عمومی استفاده کنیم.
وی با اشاره به فرهنگ غنی مردم کرمانشاه و ظرفیت های فرهنگی فراوان استان، اظهار کرد: باید همه روش ها از قبیل افزایش اعضا و تعداد منابع کتابخانه های عمومی و سایر موارد که موجب افزایش سرانه مطالعه شده به کار گرفته شود.
او در ادامه از روالی که برای تدوین سند چشم انداز برای برنامه ششم توسعه در نظر گرفته شده ابراز خرسندی کرد و گفت: این روند خوب است ولی بهتر است در تدوین این سند، ظرفیت‌های ادارات و ارگان های دولتی و خصوصی، مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد برای توسعه، ساخت و اجرای برنامه های فرهنگی در کتابخانه های عمومی مدنظر قرار گرفته شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه همچنین با تاکید بر روند ساخت و تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه، تصریح کرد: نیاز است برای پیشرفت و بهبود شرایط استان، برنامه ریزی درست و منسجمی در زمینه های سخت افزاری و نرم افزاری فرهنگی تدوین شود و ما نیز در استانداری سعی داریم که حامی و همراه کتابخانه های عمومی در جهت رسیدن به این امر مهم باشیم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کرمانشاه نیز گفت: این جلسه با هدف بررسی و تشریح برنامه کتابخانه های عمومی استان در برنامه ششم توسعه و همچنین پیگیری مصوبات جلسات قبل تشکیل شده است.
معصومه حسنی خونسار ابراز امیدواری کرد که با تدوین برنامه ای مناسب و هدفمند و با پشتیبانی و حمایت های استاندار و معاونان او در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی در استان در برنامه ششم توسعه به اهداف و شرایط مطلوب در این بخش از فرهنگ برسیم.
او اضافه کرد: در برنامه ششم توسعه سعی داریم توجه ویژه ای به افزایش تعداد اعضای کتابخانه های عمومی، توسعه منابع و افزایش میزان امانت که موجب بالا بردن زمان مطالعه در جامعه است، داشته باشیم.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کرمانشاه، در ادامه تعداد کتابخانه های عمومی استان را 100 باب به انضمام کتابخانه های مشارکتی و سیار ذکر کرد و گفت: در مجموع 400 هزار نسخه کتاب در کتابخانه های عمومی استان وجود دارد.
حسنی خونسار همچنین تعداد کل منابع کتابخانه های عمومی کرمانشاه را یک میلیون و 110 هزار نسخه ذکر کرد و افزود: تعداد کتاب های به امانت رفته سال گذشته 700 هزار نسخه بود که بیشترین عنوان های امانت رفته شامل رمان، ادبیات و علوم عملی می باشد.
وی همچنین تعداد کل مراجعان به کتابخانه های عمومی استان را در سال 96 یک میلیون و 524 هزار و 744 نفر ذکر کرد و افزود: از این تعداد 753 هزار و 948 نفر مرد و 770 هزار و 796 نفر زن هستند.
حسنی خونسار، تعداد اعضای کتابخانه های عمومی استان را 51 هزار و 436 نفر در سال 96 ذکر کرد و گفت: از این تعداد 28 هزار و 681 نفر مرد و 22 هزار و 755 نفر زن می باشند.
جعفر همتی مشاور عالی استاندار کرمانشاه نیز در این جلسه بر ضرورت پرداخت سهم نیم درصدی کتابخانه های عمومی از محل منابع درآمدی شهرداری‌ها تاکید کرد و گفت: شهرداری ها باید نیم درصد از درآمد سالیانه خود را به حساب کتابخانه های عمومی واریز کنند.
استان کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت دارد که در 32 شهر و 2 هزار و 622 روستا سکونت دارند.
3033/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.