به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند عصر روز جمعه در بازدید از مجموعه تفریحی توریستی غار قوری قلعه افزود: این غار به عنوان ظرفیت بزرگی می تواند در جذب توریسم و گردشگر موثر باشد.
وی تصریح کرد: در سال های گذشته تلاش های خوبی انجام شده و خدمات خوبی صورت گرفته اما ظرفیت برای ارائه خدمات و اقدام های بیشتر فراهم است و باید بهتر از این بهره ببریم.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه نورپردازی یکی از نیازهای داخل غار است، ادامه داد: یکی دیگر از نیازهای اساسی این مجموعه ایجاد زیرساخت های مناسب است تا زمینه ماندگاری هر چه بیشتر مسافران و گردشگران فراهم شود.
بازوند اظهار داشت: اعتبارات لازم را برای توسعه زیرساخت ها در این مجموعه اختصاص خواهیم داد تا میزان علاقه مندی به این غار افزایش پیدا کند.
وی اضافه کرد: هر چه بتوانیم زمینه ماندگاری گردشگران را در این مجموعه فراهم کنیم ، آثار و برکات آن در زندگی و معیشت مردم اثرگذار خواهد بود چرا که گردشگری زمانی مورد پذیرش مردم واقع می شود که در سفره های مردم تحول ایجاد کند.
استاندار کرمانشاه گفت: برای اثرگذاری هر چه بهتر نقش گردشگری در معیشت مردم باید در راستای ایجاد و توسعه زیرساخت ها تلاش کنیم و مشکلات و موانع پیش رو را نیز برداریم.
غار زیبا و اعجاب‌آور قوری قلعه هفتمین اثر طبیعی ملی ایران است که هر سال به ویژه در ایام نوروز گردشگران بی‌شماری را از سراسر جهان به سوی خود می‌کشاند.
اثر طبیعی ملی قوری قلعه در ارتفاع یک هزار و 650 متری بر دامنه کوه شاهو واقع شده است. این غار در 25 کیلومتری شهر روانسر و در کنار جاده روانسر- پاوه قرار دارد.
برابر گفته زمین شناسان، قدمت غار قوری قلعه 65 میلیون سال است و سه ‌هزار و 140 مترعمق دارد و تنها 30 سال از شناسایی آن می‌گذرد.
شهرستان روانسر با 47 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
8066/745
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.