قاسم جان بابایی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از مراکز درمانی قصرشیرین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در صورت مرمت هتلینگ بیمارستان و تامین کادر پزشکی مورد نیاز می توانیم در بحث توریسم درمانی در قصرشیرین موفق عمل کنیم.
وی اظهار داشت: بیمارستان ابوالفضل العباس (ع) قصرشیرین طبق برآورد کارشناسان در جریان زلزله هفت و سه دهم ریشتری 21 آبان پارسال آسیب جدی ندید و تنها دیوارها و هتلینگ آن باید سریعتر اصلاح و مرمت شود.
وی بیان کرد: هم اکنون وضعیت اتاق های بیمارستان قصرشیرین در اثر خرابی های ناشی از زلزله بگونه ای است که بیماران رغبتی برای پذیرش و بستری شدن ندارند.
معاون درمان وزیر بهداشت اظهار کرد: قصرشیرین در زمینه تامین کادر درمانی متخصص با توجه به جمعیت آن شرایط لازم را ندارد ولی تلاش می شود 2 پزشک متخصص رادیولوژی و زنان و زایمان مورد نیاز منطقه را تامین کنیم.
جان بابایی اضافه کرد: تلاش ما این است از پزشکان متخصص زن در این منطقه استفاده کنیم که خود قابلیت انجام سونوگرافی را دارند تا خدمات لازم را به بیماران این منطقه ارائه دهند.
وی در خصوص مرمت و بازسازی بیمارستان های سرپل ذهاب و اسلام آبادغرب نیز گفت: بازسازی و مرمت این مراکز درمانی از جمله تعهدات وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی است و هر میزان اعتبار نیاز باشد برای این مهم تخصیص می یابد.
وی افزود: هم اکنون کار بازسازی بیمارستان قدیم سرپل ذهاب در مرحله تکمیل است و پیش بینی می شود تا پایان خرداد به بهره برداری برسد.
وی همچنین از ساخت بیمارستان جدید از سوی خیران استان اصفهان و کاشان در سرپل ذهاب خبرداد و گفت: بیمارستان جدید تازه احداث اسلام آباد غرب نیز در جریان زلزله آسیب جدی دید و خیران برای ساخت یک بیمارستان دیگر در این شهرستان که زمین آن اهدایی است ، اعلام آمادگی کرده اند.
وی در خصوص خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در صورت بازگشایی مرز خسروی در سال جاری افزود: سال گذشته تجهیزات بسیار خوبی در بیمارستان قصرشیرین نصب شد و در صورت نیاز امسال نیز این مهم با جدیت دنبال می شود.
وی گفت: بیشترین نیاز ما در اربعین امسال ، بحث حضور پزشک و نیروی انسانی است که تلاش خود را برای جذب و تامین آن به کار می بندیم.
فرماندار قصرشیرین نیز با اشاره به مرزی بودن این شهرستان مرزی ، مهمترین نیاز این منطقه را حضور کادر درمانی متخصص برای ارائه خدمات لازم به بیماران بیان کرد.
فرامرز اکبری با اشاره به کمبود پزشک متخصص افزود: وجود ریزگردها ، آسیب پذیری منطقه در اثر زلزله و پس لرزه های ناشی از آن ، فعالیت های مرزی ، تردد احتمالی زائران اربعین و محرومیت مردم منطقه از جمله عوامل موثر در تامین کادر درمانی متخصص در این شهرستان مرزی است.
وی همچنین خواستار شتاب بخشیدن به کار مرمت و بازسازی هتلینگ و بخش های مختلف بیمارستان ابوالفضل العباس (ع) قصرشیرین شد.
طرح راه اندازی توریسم درمانی با توجه به موقعیت خوب این منطقه به منظور پذیرش بیماران عراقی نیز از دیگر مواردی بود که فرماندار قصرشیرین به آن اشاره کرد.
فرماندار قصرشیرین با قدردانی از تلاش های وزارت درمان و آموزش پزشکی در بحث خدمات رسانی به زلزله زدگان گفت: خدمات ارائه شده به آسیب دیدگان قصرشیرین در نخستین ساعات وقوع این حادثه و پس از آن، بسیار بی نظیر بود.
بیمارستان 96 تختخوابی حضرت ابوالفضل (س) قصرشیرین سال 76 ساخته شد و دارای بخش های اطفال ، اتاق عمل، جراحی عمومی ، آزمایشگاه ، بخش زنان و زایمان ، سونوگرافی ، رادیوگرافی ، اورژانس ، داروخانه ، بخش سرپایی، بستری و تخت های CPR است.
قصرشیرین با 27 هزار تن جمعیت در غرب کرمانشاه، بیش از 186 کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزهای طولانی 2 مرز رسمی خسروی و پرویزخان قرار دارد که اولی هم مرز با حوزه حکومت مرکزی (بخش عربی) و دومی هم مرز با اقلیم کردستان عراق است.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.
7079/3012/8066
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.