به گزارش ایرنا، ابراهیم شکیبا روز پنجشنبه در کارگروه شورای سلامت شهرستان روانسر افزود: تزریق واکسن کزاز برای آسیب دیدگان و شناسایی مادران باردار و تامین تغذیه آنها از جمله مهمترین اقدام هایی بود که در روزهای نخستین وقوع زلزله انجام شد.
وی تصریح کرد: مجروحین حادثه در کمترین زمان ممکن به مراکز درمانی منتقل شدند که این مهم مورد تقدیر سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت.
معاون دانشگاه علوم پزشکی استان اظهار داشت: در حین انتقال مجروحین به مراکز درمانی خوشبختانه هیچ مورد فوتی نداشتیم.
شکیبا ادامه داد: هم اکنون شرایط و وضعیت بهداشتی و درمانی در مناطق زلزله زده مدیریت شده و هیچ گونه اپیدمی خاصی در این مناطق نداریم.
وی اضافه کرد: مردم هم اکنون از وضعیت بخش درمان در مناطق زلزله زده رضایت دارند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گفت: در روزهای آینده 140 کادر پزشکی و درمانی به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان اضافه شده و به مناطق زلزله زده اعزام می شوند و تا حدودی کمبود نیروی انسانی رفع می شود.
فرماندار روانسر نیز گفت: مجموعه اعضای ستاد بحران این شهرستان در زلزله اخیر بسیار خوب عمل کردند و قدردان این تلاش ها هستیم.
حسین ویسمرادی افزود: دولت های یازدهم و دوازدهم خدمات زیادی در بخش بهداشت و درمان ارائه داده اند که طرح تحول نظام سلامت از شاخص ترین اقدام ها است.
وی ادامه داد: دستاوردهای طرح تحول سلامت که از افتخارات دولت تدبیر و امید است در 38 سال گذشته بی نظیر بوده که اجرای این طرح ارتقای سطح کیفی مراکز درمانی و بیمارستانی، کاهش هزینه ها و تحسین مردم را به دنبال داشته است.
در پایان این نشست از خدمات دکتر سارا امینی تقدیر و دکتر محمد سعید سریری به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر معرفی شد
شهرستان روانسر با 47 هزار نفر جمعیت در 60 کیلومتری شمال غربی کرمانشاه قرار دارد.
8066/7455 خبرنگار:یوسف فتاحی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.