مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: در سال گذشته بیش از 700 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان کرمانشاه مصرف شده است و به دنبال این هستیم این رقم را در سال جاری به بیش از هزار تن برسانیم.

به گزارش ایلنا، مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه صبح امروز به مناسبت روز دامپزشکی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه کرمانشاه در بحث تب مالت، رده پنجم کشوری را در اختیار دارد، اظهار داشت: حدود هزار و دویست راس دام مبتلا به بیماری تب مالت در روستاهای استان کرمانشاه شناسایی و امحا شده‌اند.

نادر پرور در ادامه گفت: در سال گذشته بیش از 700 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان کرمانشاه مصرف شده است و به دنبال این هستیم این رقم را در سال جاری به بیش از هزار تن برسانیم.

این مقام مسئول افزود: در حال حاضر نزدیک به 5 میلیون دام در استان کرمانشاه به ارزش تقریبی 300 میلیارد تومان وجود دارد که نگهداری و مواظبت از این تعداد دام در برابر بیماری‌های موجود وظیفه‌ای دشوار که توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه انجام می‌گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه صنعت دام و طیور کشور بعد از صنعت نفت بیشترین سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده است، تاکید کرد: صنعت دام و طیور می‌تواند باعث اشتغالزایی و نیز ارزآوری بسیار بالایی برای کشور شود، زیرا سرمایه‌گذاری در این حوزه بسیار حیاتی و باید از اولویت‌ها باشد.

پرور حمایت از دامپزشکی را به نوعی اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و گفت: بعد از آخرین اپیدمی که در زمستان ۹۴ از بیماری تب برفکی ایجاد شد، واکسیناسیون علیه این بیماری در تمام جمعیت دامی به صورت رایگان انجام می شود.

وی‌عنوان داشت: سالانه در چندین دوره متناوب بیش از 12 میلیون نوبت واکسیناسیون دامی در استان کرمانشاه داریم.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: در سال گذشته نیز بیش از  ۷۶۰هزار واکسیناسون بر روی گاو، گوساله و گوسفند در استان کرمانشاه انجام گرفته است.

این مقام مسئول گفت: خوشبختانه بیماری سیاه زخم در استان کرمانشاه در حال کنترل است و تنها در سه شهرستان صحنه، سنقر و دالاهو واکسیناسیون علیه این بیماری به صورت هدفمند انجام می گیرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.