به گزارش خبرنگار ایرنا؛ یوسف شاه حسینی روز یکشنبه در مراسم تودیع و تقدیر از رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سرسرای اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا و ایثارگران افزود: دفاع مقدس به عنوان یک فرهنگ نهادینه شده در میان ملت ایران همواره باید در همه شئون زندگی مردم جاری و ساری باشد.
وی مهمترین مولفه شکل دهنده دفاع مقدس را اخلاص، وحدت و خودباوری دانست و گفت: ملت ایران امروز بیش از هر زمان دیگری به این سه مولفه برای پیشرفت و توسعه نیازمند است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار کرمانشاه در ادامه سخنان خود طرح تحول نظام سلامت را منجر به توسعه فضاهای کالبدی حوزه بهداشت و درمان استان دانست و گفت: مردم توقع استمرار این طرح با نگاه ویژه تر به مناطق مرزی و کمتر توسعه یافته از جمله کرمانشاه را دارند.
شاه حسینی مردم استان کرمانشاه را شایسته بهترین خدمات دانست و افزود: باید شرایط را برای زندگی مطلوب مردم در استان فراهم کنیم.

**مناطق کمتر توسعه یافته در اولویت توزیع اعتبارات و امکانات باشد
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مراسم از مسوولان وزارت بهداشت خواست باتوجه به موقعیت و شرایط استان کرمانشاه این استان را در اولویت توزیع اعتبارات و امکانات قرار دهند.
سیدقاسم جاسمی به نقش استان در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و افزود: این استان از روند توسعه و آبادانی عقب مانده و اکنون مسولان باید کمبودهای استان را جبران کنند.
وی با گرامیداشت رشادت های شهدا و ایثارگران گفت: 150نقطه شهر کرمانشاه در هشت سال جنگ تحمیلی بمباران شد و 16هزار بار آژیر قرمز در این شهر به صدا درآمد و تبعات ناشی از این مسایل هم اکنون در فضای استان وجود دارد.
وی اظهار کرد: کرمانشاه بعد از خوزستان بیشترین تعداد زنان شهیده را دارد و رتبه اول زنان جانباز کشور نیز از آن این استان است.
وی جانبازان وایثارگران را سند افتخار جمهوری اسلامی دانست و افزود: امروز زمان جبران کاستی ها و عقب ماندگی های موجود در استان است.
جاسمی یادآور شد که تنها در دوران دفاع مقدس بود که یک وجب از خاک این کشور جدا نشد و این افتخار بزرگی برای ملت ایران است.

**دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مسیر پیشرفت قرار گرفته است
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه این جلسه با بیان اینکه این دانشگاه در بخش های مختلف در مسیر توسعه و پیشرفت قرار گرفته است، گفت: از تمام توان خود برای رفع مشکلات استان در حوزه سلامت و ارتقای سطح علمی دانشگاه استفاده کردم.
دکتر حسین کریم، تمام دستاوردهای دانشگاه را مرهون فعالیت تیمی و تلاش همه کارکنان دانست و افزود: در دانشگاه با مشورت و همفکری کارها را پیش می بردیم و این رمز موفقیت مجموعه دانشگاه بود.
وی انتخاب رئیس جدید برای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را تصمیم شخص خود دانست و گفت: حس می کردم دیگر ظرفیت و توان ادامه کار را ندارم و صلاح را در کناره گیری دیدم.
وی افزود: هیچ شخص حقیقی و حقوقی در جابجایی بنده در این سمت دخیل نبود بلکه تصمیم شخصی خودم بود و تشخیصم این بود که فردی با انرژی و توان بیشتر در این سمت فعالیت داشته باشد.
وی در ادامه از عنایت ویژه وزیر بهداشت نسبت به استان کرمانشاه نیز قدردانی کرد و گفت: دکتر قاضی زاده هاشمی همواره در رفع مشکلات استان پیش قدم بوده و هر آنچه در توان داشت برای استان گذاشت.
دکتر کریم با بیان اینکه پروژه های زیادی در استان در حوزه سلامت در دست ساخت است گفت: تجهیزات، امکانات و اعتبارات استان این حوزه در سال های اخیر چندین برابر افزایش یافته است.
وی از دکتر مرادی رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان فردی توانمند یاد کرد و گفت: استان سرشار از استعداد و ظرفیت است که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

**شایسته سالاری اولویت دانشگاه علوم پزشکی
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز به عنوان سخنران پایانی این مراسم ، سلامت را از اولویت های دولت تدبیر و امید دانست و گفت: در حالیکه این بخش در دولت گذشته در اولویت های 10 به بالای کشور بود اکنون به مهمترین اولویت دولت تدبیر و امید تبدیل شده است.
دکتر محمودرضا مرادی، اختصاص 18.5درصد از بودجه عمومی کشور به بخش سلامت را نشانگر توجه ویژه دولت به این بخش دانست و افزود: باوجود حمایت های همه جانبه دولت اما بخش سلامت همچنان مشکلات زیادی دارد.
وی با تاکید بر اینکه مشکلات بخش سلامت تنها توسط وزارت بهداشت رفع نمی شود اظهار کرد: رفع مشکلات این بخش نیازمند تعامل میان همه دستگاه ها است.
وی نهادینه کردن اخلاق در جامعه، اعتماد به رسانه های رسمی، استقبال از نقد منصفانه و سازنده، پاسخگو بودن به مردم، همفکری و ایده پردازی و شایسته سالاری را در اولویت های کاری خود در دانشگاه اعلام کرد.
وی مجموعه وزارت بهداشت را جای مدیران خطی و جناحی ندانست و گفت: اولویت ما در انتخاب مدیران مسایل سیاسی و جناحی نیست بلکه شایسته بودن، دست پاکی، سالم بودن از لحاظ مادی و معنوی ملاک انتخاب مدیران این دانشگاه است.
وی به همسایگی استان کرمانشاه با کشور عراق نیز اشاره کرد و گفت: با سرمایه گذاری در زمینه بیمارستانی می توان بیماران کشور همسایه را جذب کرد.
دکتر مرادی در ادامه با بیان اینکه در استان پیوند قرینه، کاشت حلزون، پیوند از جسد و زایمان بدون درد انجام نمی شود گفت: این موارد را در اولویت برنامه های کاری قرار می دهیم.
وی فعال کردن حوزه تحقیقات و پژوهش را دیگر اولویت دانشگاه دانست و گفت: استان در زمینه اختلالات رفتاری و پرخاشگری مشکلات زیادی دارد که باید با انجام تحقیقات و پژوهش های کاربردی در راستای رفع این مشکلات تلاش کنیم.
وی از خشونت، افسردگی، طلاق و اعتیاد به عنوان آسیب های اجتماعی استان نام برد و گفت: باید در تعامل با سایر دستگاه ها این آسیب ها را کاهش دهیم.
وی نبود خوابگاه استاندارد را یکی از مشکلات دانشگاه علوم پزشکی استان دانست و با بیان اینکه عمر ساختمان های خوابگاهی به بیش از 60 سال می رسد از خیرین سلامت خواست در این زمینه دانشگاه را همراهی کنند.
در این مراسم با تقدیر از زحمات 1370 روزه دکتر حسین کریم که خرداد سال 93 ریاست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را بر عهده گرفت دکتر محمودرضا مرادی به عنوان نهمین رئیس دانشگاه منصوب شد.
ایرج حریرچی قائم مقام و سخنگوی وزارت بهداشت که در این جلسه حضور داشت، حکم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان را به دکتر مرادی اعطا کرد و با لوح تقدیری از زحمات دکتر کریم قدردانی نمود.
3033خبرنگار و انتشار دهنده:فرزاد نویدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.