به گزارش خبرنگار ایرنا؛ ایرج حریرچی روز یکشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در سرسرای اجتماعات بیمارستان امام رضا (ع) با بیان اینکه در چهار سال اخیر اتفاقات بسیار خوبی در حوزه سلامت استان افتاده است، گفت: شان مردم کرمانشاه بیش از این میزان خدمات ارائه شده است و ادعا نمی کنیم این میزان خدمات مطلوب و کافی است.
به گفته وی، در این مدت 582 میلیارد ریال پروژه جدید افتتاح شده و 230 میلیارد ریال در پروژه های شاخص سرمایه گذاری شده است.
وی به بخشی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه سلامت در کرمانشاه اشاره کرد و گفت: اکنون یک میلیون و 634 هزار پرونده الکترونیک در استان تشکیل شده و 85 درصد مردم استان اکنون پرونده الکترونیک دارند.
وی همچنین افزود که در این چهار سال 11میلیون و 870 هزار خدمت در استان کرمانشاه در حوزه بهداشت و درمان انجام شده است.
وی مرگ مادران باردار در استان کرمانشاه را قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت 19.7 در 100هزار اعلام کرد و گفت: این رقم اکنون به 11.2 در 100هزار کاهش یافته است.
وی همچنین درصد مرگ و میر اطفال زیر پنج سال قبل از اجرای این طرح در استان را 20.5 درصد و اکنون 17.5 درصد اعلام کرد و افزود: این اتفاقات خوب با همکاری تمام پرسنل زحمتکش بخش بهداشت و درمان استان به مردم ارائه شده است.
وی تعداد پایگاه های بهداشت در استان کرمانشاه را اکنون 148 مورد اعلام کرد و گفت: قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت این تعداد 63 مورد بود.
وی به مراجعه سرپایی 20 میلیون و 63 هزار مورد به بخش بهداشت و درمان استان در چهار سال اخیر اشاره کرد و گفت: در این مدت همچنین 240 نیروی متخصص و فوق تخصص در استان جذب شده است.
او افزایش تعداد اعضای هیات علمی از 279 به 409 نفر و ارتقای رشته های تخصصی از هشت به 20 رشته را از دیگر دستاوردهای طرح نظام سلامت در استان کرمانشاه اعلام کرد.
قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخش دیگری از سخنان خود به ابلاغ حکم وزیر بهداشت توسط رئیس جمهوری اشاره کرد و آن را حاوی نکات مهمی در ارتباط با حوزه سلامت کشور دانست و گفت: این حکم حاوی 9 بند کلی و 9 بند مربوط به حوزه سلامت است که راه برای فعالیت در این حوزه را روشن کرده است.
حریرچی، ارتقای سلامت نظام اداری، فراهم کردن فرصت های برابر برای همگان، دسترسی همگان به اطلاعات، اعمال شایسته سالاری در انتخاب همکاران، ملاک قرار دادن سند حقوق شهروندی، توجه به حفاظت از محیط زیست، واگذاری امور به مردم و استقرار دولت الکترونیک را از جمله محورهای این حکم دانست.
وی بکارگیری اقوام، زنان و جوانان در مدیریت ها را نیز مورد تاکید رئیس جمهوری در این حکم دانست و گفت: در مجموعه وزارت بهداشت تمام این بندها رعایت می شود.
وی انتظار دولت و وزیر بهداشت از روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور را استفاده از نیروهای اهل سنت، زنان و جوانان در مناصب مدیریتی دانست.
وی در ادامه تداوم، ارتقا و نهادینه سازی طرح تحول نظام سلامت، اولویت دادن به بهداشت و سلامت جامعه، ارائه خدمات جامع مبتنی بر مراقبت های اولیه، بهبود نظام مدیریت مالی، هدفمند کردن حمایت ها در نظام بیمه را از دیگر اولویت ها براساس حکم رئیس جمهوری به وزیر بهداشت دانست و گفت: اگرچه الان هفت میلیون نفر در کشور زیرپوشش بیمه نیستند اما 81 میلیون دفترچه در دست مردم است.
وی توجه به توسعه گردشگری سلامت بخصوص در استان های مرزی مانند کرمانشاه را نیز در اولویت دانست و گفت: باید بیمارستان های مجهزی در این استان ها برای گردشگری سلامت ایجاد کرد.
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه سخنان خود به استان هایی مانند کرمانشاه که درگیر جنگ بوده اند نیز اشاره کرد و گفت: ما از بابت توسعه نیافتگی و وجود مشکلات بسیاری در زمینه های مختلف در این استان ها شرمنده مردم هستیم و باید جبران کنیم.
حریرچی به آمار بالای بیکاری، بالا بودن بیماری های عفونی، شیوع سوانح و حوادث بالا در کرمانشاه به عنوان مشکلات کنونی اشاره کرد و گفت: محرومیت در این استان بالا است و وزارت بهداشت در تلاش است این محرومیت ها را در حوزه سلامت به حداقل برساند.
حریرچی در ادامه گفت: از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه درخواست می کنیم تعداد ارجاع ها به استان های دیگر را به صفر برساند و در زمینه آموزش و پژوهش نیز در کشور بدرخشد.
در این مراسم از خدمات دکتر حسین کریم قدردانی و دکتر محمودرضا مرادی به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منصوب شد.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.