به گزارش خبرنگار ایرنا سهراب براندیشه روز دوشنبه در یک نشست خبری، حفظ عدد اشتغال پالایشگاه کرمانشاه حداقل برای 10 سال را از مفاد تفاهم نامه سرمایه گذار با سازمان خصوصی سازی عنوان کرد و افزود: این تعداد قبلا نیروهای پیمانکاری بودند که خودشان به طور مستقیم با پالایشگاه قرارداد نداشتند اما در این مدت کوتاه، مسئولان پالایشگاه کرمانشاه به صورت مستقیم با این افراد قرارداد یکساله امضا کرده اند.
براندیشه در ادامه کیفی سازی محصولات و نیز افزایش خوراک و ظرفیت پالایشگاه را 2 معضل اساسی کنونی این پالایشگاه عنوان کرد و گفت: به دنبال توسعه پالایشگاه در همین محل کنونی هستیم.
وی ادامه داد که با سه فاینانسر به خصوص یک فاینانسر خارجی در حال مذاکره هستیم و قرار شده تا فاینانسر خارجی از 300 میلیون تا یک میلیارد دلار سرمایه گذاری داشته باشد.
براندیشه افزایش ظرفیت روزانه به 40 تا 80 هزار بشکه در روز را از جمله اهداف توسعه ای پالایشگاه عنوان کرد و افزود: همین که بتوانیم از وزارت نفت مجوز بگیریم و خوراک ما نیز تامین بشود کار را شروع خواهیم کرد.
این عضو هیات مدیره جدید پالایشگاه کرمانشاه همچنین از فراخوان جذب نیروهای تحصیلکرده در رشته های شیمی، مکانیک و حسابداری برای بکارگیری در بخش توسعه ای پالایشگاه خبر داد و گفت: به دنبال تفاهم با دانشگاه رازی کرمانشاه به منظور برگزاری امتحان و سپس گذراندن فرایند مصاحبه این افراد هستیم.
وی همچنین بر رعایت استانداردهای زیست محیطی و حساسیت در این بخش تاکید کرد و افزود: به دنبال ایجاد خط لوله به منظور استفاده از میعانات گازی در پالایشگاه هستیم.
براندیشه در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه حضور بخش خصوصی در پالایشگاه کرمانشاه براساس قانون بوده است افزود: حتی اگر قانون دوباره تشخیص دهد که بخش خصوصی نباید در پالایشگاه کرمانشاه حضور داشته باشیم ما نیز تمکین خواهیم کرد.
وی در خصوص نحوه واگذاری پالایشگاه به سرمایه گذار جدید بخش خصوصی گفت: آقای هادی دریشوند به عنوان سرمایه گذار اصلی پالایشگاه کرمانشاه فرد موفقی است که پروژه های خوبی در استان کرمانشاه و سایر استان ها دارد.
براندیشه ادامه داد که پالایشگاه کرمانشاه قبلا در فرابورس به قیمت هزار و 790 میلیارد ریال (179 میلیارد تومان) عرضه شد اما چون به فروش نرفته بود به مزایده گذاشته می شود و این بار شرکت تجارت گستر بیستون در رقابت با یک شرکت دیگر با قیمت 300 میلیارد ریال بالاتر از قیمت پایه برنده مزایده می شود.
وی در خصوص قیمت گذاری پالایشگاه نیز گفت که بخش خصوصی به هیچ وجه در قیمت کارشناسی دخالت نداشته و هیات واگذاری متشکل از وزیر دادگستری، وزیر اقتصاد، وزیر نفت ، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و برخی از نهادهای نظارتی در خصوص قیمت پایه مزایده تصمیم گیرنده بوده اند.
براندیشه ادامه داد که براساس تفاهم نامه سازمان خصوصی سازی با بخش خصوصی اگر در هنگام واگذاری، قیمت گذاری جنسی فراموش شده باشد، آن قیمت به ثمن معامله اضافه می شود.
برادندیشه در پایان گفت که کل بدهی پالایشگاه 6 هزار و 470 میلیارد ریال (647 ملیارد تومان) است که به نسبت سهم، خریدار متعهد به پرداخت آن است همچنین از 134 میلیون سهم کل پالایشگاه 80 میلیون سهم از قرار هر سهم به ارزش 22 هزار و 183 ریال به سرمایه گذار جدید واگذار شده است.
7457/8066 خبرنگار:جواد الماسی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.