دکتر نادر پرور روز پنجشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در قالب طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه ماه مبارک رمضان 33 گروه ثابت و سیار روزانه در 2 شیفت کاری بر فعالیت مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان کار نظارت و بازرسی بهداشتی را انجام دادند.
وی با اشاره به انجام 6 هزار و 222 نفرساعت کار بازرسی انجام شده در قالب این طرح، گفت: در بازرسی های صورت گرفته و از مجموع فرآورده های خام دامی کشف و ضبط شده سه هزار و 225 کیلوگرم مربوط به مراکز عرضه و 2 هزار و 180 کیلوگرم مربوط به کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی استان بوده است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: در زمینه برخورد با واحدهای متخلف نیز 18 مورد به مراجع قضایی معرفی و چهار مورد نیز تعطیل شد.
پرور تعداد مراکز تهیه، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در استان کرمانشاه را یک هزار و 982 واحد اعلام کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان و در قالب طرح تشدید نظارت های بهداشتی 10 هزار و 35 مورد بازدید از مراکز فوق انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از شهروندان خواست که حتما گوشت و فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه و از خرید کشتار غیرمجاز جدا خودداری نمایند و همچنین هرگونه تخلف را از طریق شماره تماس 1512 و سامانه پیامکی 100010001512 با کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در میان بگذارند.
استان کرمانشاه با حدود سه میلیون راس گوسفند و بز و 200 هزار راس گاو و گوساله یکی از قطب های دامپروری کشور محسوب می شود که از این تعداد حدود یک میلیون و 150هزار راس دام در اختیار عشایر استان قرار دارد.
سالانه 450 هزار تن محصولات دامی در استان تولید می شود که از این میزان حدود 25 هزار تن آن گوشت قرمز و بیش از 300 هزار تن نیز شیر است.
اکنون یک کشتارگاه صنعتی دام در شهر کرمانشاه و 11 کشتارگاه سنتی و 9 کشتارگاه مرغ در در استان فعال است.
3033/8066 خبرنگار: فرزاد نویدی ** انتشار دهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.