سردمداران و حامیان گروه های تکفیری از جمله داعش، حمله به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره) را با اهداف مختلفی از جمله تخطئه امنیت ایران و هشدار به سران جمهوری اسلامی برای کاهش تقابل با غرب و سعودی در منطقه انجام شد.
طراحان این حمله، عملیات را به گونه ای برنامه ریزی کرده بودند که به تفرقه افکنی بین شیعه و سنی و مهمتر از آن، فعال سازی گسل های قومی در ایران منجر شود.
انتشار کلیپی از عاملان حمله تروریستی که به زبان کردی سخن می گفتند، دقیقا در همین راستا صورت گرفت.
خلاف تصور و هدفگذاری حامیان گروه های تکفیری، واکنش کردهای ایران به حمله تروریستی تهران، این هدف را در نطفه خفه کرد و در ادامه، عملیات سنگین رسانه های غربی و عربی را هم به دیوار کوبید.
از همان ساعات اولیه افشای هویت تروریست‌های داعشی، موج محکومیت جنایات آنان در استان های کردنشین بویژه کرمانشاه آغاز شد و با اعلام وفاداری و حمایت همه اقشار استان از جمهوری اسلامی به اوج رسید.
خبرگزاری ایرنا برای پیگیری بیشتر اهداف این توطئه ضد ایرانی به سراغ نخبگان و چهره های مطرح استان کردنشین کرمانشاه رفته است.

** خدا این وحدت، امنیت و رهبری را از ما نگیرد
ماموستا ملامحمد محمدی، امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: پس از حادثه تروریستی تهران اقشار مختلف کردها و جامعه اهل سنت، بلافاصله این حادثه را محکوم و با قربانیان ابراز همدردی کردند.
به گفته وی، تمام گروه‌ها، شخصیت ها و فعالان اهل سنت وارد میدان شدند و ضمن ابراز انزجار از تروریست‌ها و تفکر و منش آنان، بر ایجاد وحدت و پرهیز از تفرقه افکنی تاکید کردند.
او افزود: از این منظر وجدان من راحت است و یقین دارم که اهل سنت تمام تلاش خود را برای حفظ وحدت و حمایت از نظام اسلامی انجام داده اند که البته حق هم همین است زیرا ما در این مملکت حضور داریم و از امنیت و امکانات آن استفاده می کنیم.
ماموستا محمدی تاکید کرد: کردها و اهل سنت هرگز دنباله ‌رو و حامی دشمنان نظام نخواهند بود و مردمی فداکار، باغیرت، صلح طلب و وفادار به نظام اسلامی هستند.
او گفت: تلاش های دشمنان برای تفرقه افکنی زیاد است اما ما آتش تفرقه را خاموش خواهیم کرد و اجازه شعله ‌ور شدن آن دست‌ کم در استان کرمانشاه را نخواهیم داد.
به باور او 'رسانه‌های بیگانه و سردمداران آنها هرگز به اهداف خود برای تفرقه افکنی و ایجاد شکاف بین جامعه اهل سنت و کردها با نظام اسلامی نخواهند رسید.'
امام جمعه اهل سنت کرمانشاه در ادامه به وحدت اقشار و مذاهب مختلف استان اشاره کرد و گفت: کرمانشاهی ها این نظام و رهبری آن را دوست دارند و چنانکه در دوران دفاع مقدس و پس از آن نشان داده اند، حامی و مدافع جمهوری اسلامی هستند.
جمله پایانی ماموستا محمدی این بود: ما حوصله شنیدن یاوه ‌گویی تفرقه افکنان را نداریم و آرزو می‌کنیم خداوند این وحدت، امنیت و رهبری را از ما نگیرد.

** در وفاداری کردها به نظام هیچ شکی نیست
همچنین محمد رشیدی، استاد دانشگاه های کرمانشاه ریشه تفکر گروههای تکفیری را در عربستان سعودی دانست و به خبرنگار ایرنا گفت: آنها در تلاشند این تفکر افراطی، متحجر و تفرقه افکنانه را در جهانی اسلام حاکم کنند حال آنکه اکثریت مسلمانان با این روش و منش مخالفند و به اعتقادات یکدیگر احترام می‌گذارند.
به گفته او 'بی‌شک تکفیری ها از سوی از خارج از جهان اسلام هدایت و مدیریت می‌شوند زیرا مسلمان‌کشی و تفرقه در جهان اسلام زمینه را برای سلطه ‌طلبی و ظلم بی‌دغدغه غرب و رژیم صهیونیستی فراهم می کند.'
رشیدی تاکید دارد که هدایت کنندگان جریان تکفیری همزمان با تلاش برای جذب افراطیون فرقه های مختلف و ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی، تفرقه افکنی بین اقوام مختلف را هم در دستور کار قرار داده اند.
او مثال زد که دشمن تلاش دارد اقوام مختلف به ویژه کردهای ایران را به عنوان مخالف نظام جمهوری اسلامی معرفی کند و بین آنها و حکومت ایجاد اختلاف کنند؛ در حالی که پاسداری از مرزها و امنیت کشور همواره بر دوش اقوام ایرانی از جمله کردها بوده و در وفاداری و علاقه قاطبه آنها به نظام اسلامی هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد.
به اعتقاد این استاد دانشگاه، کردهای ایران بی شک گول تفرقه افکنی و بازی سیاسی دشمن را نخواهند خورد و هشیارتر و آگاه‌تر از آن هستند که حامیان گروه‌های تکفیری تصور می‌کنند.
او تاکید دارد که 'از نظر کردها جریان تکفیری و عناصر حمله تروریستی تهران هرگز در صف قوم کرد قرار نمی‌گیرند بلکه در جرگه جنایتکاران و دشمنان همه اقوام هستند؛ این واقعیت را در تجمع ها، بیانیه ها و اطلاعیه های اقشار مختلف اهل سنت و کردهای استان به صورت محکومیت تروریست‌ها و اعلام وفاداری با نظام اسلامی دیدیم.'
رشیدی در عین حال گفت: البته ممکن است کردها نسبت به برخی کمبودها و مشکلات اعتراض و انتقاد داشته باشند اما حتما این انتقادها را از مسیر عقلانی و قانونی پیگیری خواهند کرد و اصل همبستگی آنان با حاکمیت پابرجاست.
این فعال دانشگاهی در پایان عنوان کرد: طی دهه های اخیر وضعیت معیشتی و زندگی بسیاری از اقوام کشور از جمله کردهای مرزنشین بهبود نسبی یافته است و بسیاری از چهره های مطرح و نخبه آنان در بدنه نظام اسلامی حضور دارند و پیگیر مسائل و مشکلات باقیمانده این اقوام هستند.

** شاهد وفاداری کردها، تقدیم ده‌ها شهید مدافع حرم است
دیگر شخصیتی که به توصیف رابطه قوم کرد و جمهوری اسلامی پرداخت، شهاب نادری نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی بود.
به اعتقاد او 'کردها اولین کسانی بودند که در مقابل داعش ایستادند؛ داعشی که از هیچ قومی نیست بلکه گروهی مزدور، وحشی، جنایتکار و متحجر است.'
نماینده پاوه و اورامانات در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت که کردها از حمله تروریستی اخیر بسیار متاسف و ناراحت هستند و عزم‌شان برای مقابله با تکفیری‌ها و داعش بیشتر شده است.
نادری با اشاره به فیلم سخن گفتن عناصر تروریستی حمله تهران به زبان کردی، اظهار کرد: اهداف داعش و حامیانش از این کار ایجاد تفرقه بین اهل تسنن و قوم کرد با نظام اسلامی بوده اما واقعیت این است که کردها همواره برای جمهوری اسلامی مرزداری کرده، شهید و جانباز داده اند و هرگز مقابل نظام نبوده اند.
او دفاع کردهای ایران از انقلاب اسلامی در هشت سال جنگ تحمیلی و پس از آن را مثال زد و گفت که این ایثار و وفاداری هنوز هم ادامه دارد و شاهد آن تقدیم ده ها شهید مدافع حرم در استان کرمانشاه است.'
نادری تاکید کرد: رسانه های بیگانه و مزدوران داخلی دشمن نمی‌توانند شکافی بین کردها و نظام اسلامی ایجاد کنند و ما آب و خاک و سرزمین خود را دوست داریم و گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب هستیم چنانکه در انتخابات ریاست جمهوری بیشترین مشارکت را داشتیم.

** آماده شهادت در راه رهبر انقلاب هستیم
ماموستا ملا قادر قادری، امام جمعه پاوه هم با بیان اینکه هر کردی که داعشی شود، دیگر کرد نیست، افزود: ما کردهای مرزدار، امنیت را یک نعمت بزرگ الهی می دانیم برای حفظ و تقویت آن از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرده و نخواهیم کرد.
او تاکید کرد: اگرچند روباه صفتِ مزدور دست به جنایت تروریستی زده اند، در مقابل ما تنها در پاوه 640 قهرمان برای این انقلاب فدا کرده‌ایم؛ امروز نیز هزاران نفر دیگر برای حفاظت از ایران و انقلاب و حرکت در مسیر مقام معظم رهبری حاضرند راه شهیدان انقلاب را ادامه دهند و در این مسیر واهمه‌ای نداریم.
ماموستا قادری اظهار داشت: ما 38 سال با این نظام بوده‌ایم و الان هم بیش از گذشته در خدمت نظام هستیم و این حوادث هرچند ما را بسیار متأثر و نگران کرده ولی در اراده ما خللی ایجاد نخواهد کرد.
در جریان حمله تروریستی روز 17 خرداد ماه به ساختمان مراجعات مردمی مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره) که توسط پنج عامل گروهک تروریستی داعش صورت گرفت، 17 تن از هموطنان شهید و 43 نفر مجروح شدند.
استان کردنشین کرمانشاه 2 میلیون نفر جمعیت دارد که 220 هزار نفر آن اهل سنت هستند.
این استان در دوران دفاع مقدس 9 هزار و 800 شهید و طی سال های اخیر 14 شهید مدافع حرم تقدیم انقلاب کرده است.
7444/8066 خبرنگار:عبدالله الماسی ** انتشاردهنده:علی مولوی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.