«مسعود فلاحی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیماران مبتلا یا مشکوک به کرونا به علت مشکلات ریوی دچار درجاتی از کاهش سطح هوشیاری شده و همچنین به دلیل مشکلات تنفسی ممکن است وصل به دستگاه ونتیلاتور یا کمک تنفسی شوند.
وی با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به کرونا و یا افرادی که دارای بیماریهای زمینهای دیگری از جمله دیابت، چاقی و نارسایی کلیوی را دارند، مستعد ابتلا به زخمهای فشاری عمیق هستند، گفت: خود این مساله درمان این بیماران را از جنبههای مختلف دچار چالش می کند و به این دلیل مراقبت حرفه ای از این بیماران بسیار اهمیت دارد.
وی در ادامه اظهار داشت: خوشبختانه در بیمارستان گلستان و مرکز نسیم کرمانشاه مراقبتهای پیشگیری پایش و درمان زخم به حد مطلوب و استاندارد رسیده و این را مدیون زحمات پرستاران و سایر همکاران در این مراکز هستیم.
فلاحی اضافه کرد: برای مراقبت از بیماران کرونایی مستعد زخم، اقداماتی چون تغییر وضعیت هر ۲ ساعت طبق فرم تغییر حالت، مرطوب کردن بدن و ماساژ آرام مناطق مستعد، تشک مواج و استفاده از سطوح کاهنده فشار، پانسمان نوین، چک مرتب وضعیت زخم بیماران در هر شیفت توسط پرستار از لحاظ زخم و همچنین ارزیابی همه بیماران از لحاظ خطر بروز زخم در بدو ورود به بیمارستان انجام می گیرد.
بستری و درمان بیماران مبتلا به کرونا در استان کرمانشاه اکنون در مراکز گلستان و نسیم مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و همچنین بیمارستان فارابی انجام می شود.
رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۱۰۹ هزار و ۲۸۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۴۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶ هزار و ۶۸۵ نفر رسید.
کیانوش جهانپور روز دوشنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز (۲۲ اردیبهشت) براساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاههای علوم پزشکی هزار و ۶۸۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور به ۱۰۹ هزار و ۲۸۶ نفر رسید.