هدایت حاتمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: شاخص فلاکت که از حاصل جمع تورم و بیکاری به دست می‌آید وضعیت رفاهی مردم را نشان می‌دهد.

وی افزود: رفاه و معیشت مردم تحت تاثیر ۲ شاخص اقتصادی مهم یعنی تورم و بیکاری است. تورم قدرت خرید مردم را کاهش می‌دهد و بیکاری به فقر منجر می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه عنوان کرد: در سال ۹۷ کرمانشاه در راس جدول نرخ فلاکت کشور قرار داشت اما با توجه به کاهش نرخ بیکاری و نرخ تورم در استان در پایان سال ۹۸ در جایگاه چهارم قرار گرفت.

حاتمی با اشاره به تنظیم سه سند اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی و رونق تولید در کرمانشاه گفت: در سال گذشته توانستیم با تهیه این اسناد نرخ بیکاری استان را سه درصد کاهش دهیم.

وی با اشاره به نرخ بالای تورم در استان کرمانشاه در سال های قبل گفت: در سال گذشته کرمانشاه در جایگاه ۲۷ نرخ تورم و جزء استان های ارزان کشور قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بهبود روند شاخص های بیکاری و تورم در کرمانشاه همچنین ادامه دارد، گفت: براساس برنامه های سند اشتغال تا پایان امسال نیز حدود سه درصد از نرخ بیکاری کرمانشاه کاهش پیدا می کند.

حاتمی، به روند مناسب کاهش نرخ بیکاری استان هم اشاره کرد و گفت: آهنگ کاهش نرخ بیکاری استان تقریبا ۲ برابر میانگین کشور بوده که نشان از کار مضاعف در این استان دارد.

وی گفت: براساس آمارها کاهش نرخ بیکاری استان در سال گذشته نسبت به سال ماقبل آن ۳.۱ درصد و نسبت به ۲ سال قبل (۱۳۹۶) ۵.۹ درصد بوده است.

معاون استاندار کرمانشاه یکی دیگر از اقدامات مناسب برای تسهیل و رونق تولید در سال ۹۸ را بهبود فضای کسب و کار و پیگیری مجدانه مسوولین استان برای رفع مشکلات تولیدکنندگان دانست و گفت: تسهیل و تسریع در انجام امور سرمایه گذاران بسیار پراهمیت است و امروزه شرایط به گونه ای است که مجوزهای فعالیت ۱۴ روزه صادر می شود.

حاتمی از توجه به مدل های کسب و کارهای کوچک و متوسط و امکان حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای افزایش اشتغالزایی نام برد و گفت: تولیدگرایی زحمت، بنیه و هوشمندی می خواهد و برای خلق مزیت های جدید و ایجاد جذابیت های مناسب برای سرمایه گذاران اهتمام جدی داریم.

نرخ بیکاری استان کرمانشاه در زمستان سال گذشته از سوی مرکز آمار ایران ۱۷.۲ درصد اعلام شد.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از هزار واحد تولیدی با بیش از ۳۰ هزار نفر اشتغالزایی و ۱۱۳ هزار نفر جویای کار است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.