دکتر «شهریار مستوفی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همه سبزیجات فرآوری شده (سبزیجات منجمد، کنسرو شده و ...) بایستی دارای پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو بوده و در شرایط مناسب نگهداری شوند.

وی در ادامه در مورد آلودگی میوه و سبزی به ویروس کرونا نیز گفت: در خصوص ویروس کرونا مطالعات نشان می دهد که این ویروس ها در حالت منجمد بسیار پایدار هستند اما این ویروس با شستن اصولی کامل سبزیجات و میوه‌ها و ضدعفونی کردن آنها از بین می‌رود.

به گفته او، همچنین پخت کامل نیز به دلیل استفاده از دماهای بالاتر از ۷۰ درجه سانتی‌گراد ویروس را از بین می‌برد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، ارتقاء کیفیت و ایمنی محصولات تولیدی استان و پیشگیری از بیماری کرونا بازدیدهای مستمر کارشناسان نظارت بر موادغذایی و بهداشتی معاونت غذا و داروی استان از واحدهای تولیدی و همچنین سطح عرضه برقرار است.

مستوفی، سبزیجات را یکی از سالم‌ترین و مفیدترین موادغذایی دانست که سرشار از ویتامین، مواد معدنی و سایر مواد مغذی است و برای عملکرد مناسب و سیستم ایمنی بدن ضروری است.

او گفت: افراد هر چقدر سبزیجات بیشتری مصرف کنند، احتمال ابتلای آن ها به انواع بیماری ها از جمله بیماری های قلبی، دیابت نوع ۲ و برخی انواع سرطان کاهش می یابد.

سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا روز ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ و براساس معیارهای قطعی تشخیصی ۸۰۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۹۶ هزار و ۴۴۸ نفر رسید.

کیانوش جهانپور افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۵ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶ هزار و ۱۵۶ نفر رسید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.