به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند عصر امروز سه شنبه در مراسم روز شورا که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: بر اساس اصل هفتم قانون اساسی شوراهای اسلامی جهت بهرهمندی از ظرفیت مردمی و اداره امور شهرها و روستاها با اتکا به آرای مردمی و با تعیین نمایندگانی از بین خود آنها در سال ۷۸ شکل گرفت.
استاندار کرمانشاه افزود: بر این اساس برخی اختیارات از دولت گرفته و به مردم واگذار شد تا مردم با انتخاب نمایندگانی اختیارات را به آنها بدهند.
وی خاطرنشان کرد: رأی مردم به شوراها رأی سیاسی نیست، بلکه این رأی جهت عمران و آبادانی منطقه است لذا شوراها باید در جریان مسئولیت قرار گیرند و مطالبات مردم را پیگیری کنند.
بازوند بیان داشت: شوراهای شهر یک پارلمان محلی هستند و اگر وظایف خود را به درستی انجام ندهند مردم به نمایندگان مجلس و دیگر مراجع تصمیم گیرنده رجوع میکنند در حالی که این شوراها هستند که باید مطالبه گر حق مردم باشند.
استاندار کرمانشاه افزود: شوراها باید به دنبال نوآوری، جذب سرمایه و درآمد پایدار برای شهرداریها باشند و بتوانند بستر حضور سرمایه گذاران را فراهم کنند.
وی گفت: شهردارها با درآمدهای سنتی نمیتوانند به پیشرفت و توسعه برسند و اگر در این راه شوراها تدابیر لازم را به کار نگیرند ممکن است شهرداریها به سمت شهرفروشی و دستکاری ماده ۱۰۰ بروند و خاطره بدی را بر جای بگذارند.
بازوند در بخش دیگری از سخنانش در پاسخ به درخواست رئیس شورای شهر کرمانشاه مبنی بر رسیدگی به تخلفات شهردار کرمانشاه، اظهار داشت: استانداری کرمانشاه در خصوص انتخاب شهردار هیچگونه دخالتی نداشته است.
وی ادامه داد: رئیس شورای شهر طی نامهای برخی از تخلفات شهرداری را جهت رسیدگی برای ما ارسال کرده است که به معاونت عمرانی دستور رسیدگی داده شد.
وی بیان داشت: همچنین تاکید کردم که مراتب برابر قانون رسیدگی شود و صحت و عدم صحت این تخلفات را اطلاع رسانی کنند.
استاندار کرمانشاه افزود: بر این اساس معاون عمرانی و دفتر امور شهری استانداری موظف هستند روند تخلفات را ظرف یک هفته آینده اعلام کنند.
وی با بیان اینکه تخلف میتواند فساد به بار آورد، گفت: تحت هیچ شرایطی از هیچ تخلفی عبور نخواهم کرد و برابر قانون با آنها برخورد خواهد شد.
بازوند در ادامه سخنانش اشارهای به وضعیت بیماری کرونا در استان کرمانشاه داشت و افزود: کرونا یک بحران جدی است و باید تمام وقت خود را جهت عبور از این بحران صرف کنیم.
وی بیان داشت: با توجه به فرامین مقام معظم رهبری و راه اندازی پویش همدلی و کمکهای مردمی، سپاه، هلال احمر، بهزیستی، کمیته امداد، شوراها و... توانستیم از دل این بحران و تهدید جدی فرصتهایی را کسب کنیم.
استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: این بیماری اگر چه درمان ندارد، اما قابل مدیریت است و با فرهنگ سازی میتوانیم خسارتهای آن را به کمترین حد ممکن برسانیم.
وی گفت: این بیماری تا این لحظه در استان کرمانشاه به خوبی مدیریت شده است و شوراها به عنوان نمایندگان مردم میتوانند در راستای رعایت شرایط و پروتکلهای بهداشتی فرهنگ سازی کنند.
استاندار کرمانشاه همچنین جهش تولید را نیازمند تأمین بسترهایی دانست و افزود: در استان کرمانشاه سه سند اقتصادی مقاومتی، سند تولید و سند اشتغال را تدوین کردیم که به منزله بستری مناسب برای جهش تولید در استان محسوب میشوند.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم جهش تولید را در استان کرمانشاه شکل دهیم و به جلو حرکت کنیم نیازمند ۲۰ هزار میلیارد سرمایهگذاری هستیم که این کار توسط دولت به تنهایی اجرایی نخواهد شد لذا باید از سرمایه گذاران و بازار تولید استفاده کنیم.