دکتر «حبیب‌الله خزایی» روز سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا مهمترین مداخلات روانشناختی که جریان بحران شیوع ویروس کرونا باید انجام شود را تصویب کارگروه تخصصی و روانپزشکی و روانشناسی،
تصویب بسته حمایت‌های اجتماعی، اقتصادی برای گروه‌های آسیب‌پذیر، حمایت‌های اقتصادی و اجتماعی، آموزش رسانه‌های جمعی و شبکه‌های اجتماعی، مشاوره تلفنی توسط کارشناسان به صورت ۲۴ ساعته، تشکیل تیم واکنش سریع و امکان ارجاع فوری و اورژانس در مواقع مورد نیاز ذکر کرد.

وی همچنین تشکیل تیم‌های تخصصی خدمات روانی اجتماعی برای چهار گروه جامعه، شامل بیماران و خانواده آنها ، تیم سلامت و تیم رهبری و مدیریت که در مواجه مستقیم با بیماری و شرایط ایجاد شده و مشکلات ناشی از آن هستند را از دیگر اقدامات موثر در کاهش آسیب‌های روانی ناشی از اپیدمی کرونا دانست.

خزایی اضافه کرد: حمایت اجتماعی و اقتصادی، ارائه آموزش‌های مستقیم و غیرمستقیم و تشکیل کارگروه سوگ در شهرداری را از مهمترین راهکارها در راستای کاهش مشکلات و آسیب‌های روانی و اجتماعی در افراد مبتلا به کرونا و خانواده‌های آنها محسوب می‌شود.

رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۹۱ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به پنج ۲۰۹ نفر رسید.

کیانوش جهانپور روز دوشنبه در باره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از آن در کشور افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر امروز ( اول اردیبهشت) بر اساس گزارش آزمایشگاه ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی هزار و ۲۹۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ در کشور به ۸۳ هزار و ۵۰۵ نفر رسید.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ادامه داد: در طول ۲۴ ساعت گذشته ۹۱ بیمار دیگر مبتلا به کووید-۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و از زمان شیوع این بیماری در کشور تاکنون پنج هزار و ۲۰۹ نفر جان خود را از دست داده اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.