هوشنگ بازوند پس از نشست ویدیو کنفرانس با رییس جمهوری گفت: در جلسه ستاد ملی کرونا که امروز (یکشنبه ۳۱ فروردین) به صورت ویدئو کنفرانس و به ریاست دکتر روحانی برگزار شد؛ تصمیمات جدیدی برای کنترل و مبارزه با شیوع کرونا اتخاذ و مقرر شد با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت کسب و کارهای کم خطر و با ریسک متوسط ادامه داشته باشد.
استاندار کرمانشاه افزود: شرایط مراقبت های بهداشتی و توصیه های ارایه شده تا پایان اردیبهشت تمدید و از مردم هم تقاضا داریم کاهش ترددهای غیرضروری را در اولویت داشته و دستورالعمل های طرح فاصله گذاری هوشمند را رعایت نمایند.
بازوند فعالیت مشاغل و کسب و کارهای فعال در بازارهای سرپوشیده و پاساژها را مشروط به رعایت دستورالعمل ابلاغی دانست و بیان داشت: در این مراکز مشاغل پرریسک تعطیل است و فعالیت سایر واحدها شامل بازارهای سرپوشیده و پاساژها نیز تا ساعت ۱۸ مجاز خواهد بود.
وی تصریح کرد: کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی مانند آموزش و پرورش تا اطلاع بعدی به لحاظ آموزش حضوری تعطیل است و کلاس ها به صورت غیرحضوری و مجازی برگزار خواهد شد، همچنین تشکیل کلاس های مقطع دکترا از اول اردیبهشت با رعایت دستورالعمل های بهداشتی بلامانع است.
استاندار کرمانشاه به مصوبات شورای برنامه ریزی و توسعه استان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: فعالیت های عمرانی با رعایت پروتکل های بهداشتی شروع خواهد شد و براساس پیوست جهش تولید در اسناد توسعه پروژه های اولویت دار تعیین و در این راستا اهتمام جدی صورت خواهد گرفت.
بازوند، ضرورت رعایت فاصله فیزیکی در وسایل حمل و نقل عمومی را به عنوان یکی از راهکاری کاهش شیوع کرونا یادآور شد و اظهارداشت: بر اساس تصمیم دولت اتوبوس های جدیدی به ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهرها نیز اضافه می شود.
وی در گفت: در ماه مبارک رمضان امکان برگزاری تجمع و افطاری را در مساجد و اماکن متبرکه تا نیمه اول اردیبهشت نداریم و براساس پویش صورت گرفته از مردم درخواست داریم در طرح مواسات و همدلی در یاری رساندن به نیازمندان و آسیب دیدگان معیشتی از شیوع این بیماری اهتمام ورزند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.
سخنگوی وزارت بهداشت روز شنبه اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته، هزار و ۳۷۴ مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و تا امروز ۸۰ هزار و ۸۶۸ نفر بیمار مبتلا به این بیماری در کشور گزارش شده است.
کیانوش جهانپور افزود: خوشبختانه تاکنون ۵۵ هزار و ۹۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند و سه هزار و ۵۱۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.