به گزارش خبرنگار مهر، کیوان کاشفی امروز چهارشنبه در نشست فعالان اقتصادی با فرمانده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه که در اتاق بازرگانی برگزار شد اظهار داشت: شیوع کرونا تأثیراتی بر مباحث اجتماعی، فرهنگی و به خصوص اقتصادی در سطح کشور گذاشت.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه افزود: بر این اساس از ابتدای شیوع حمایت از اقتصاد کشور به وضوح قابل لمس بود.
وی خاطر نشان کرد: بخش خصوصی در حد وسع و توان خود به این عرصه گذاشت و توانست در قدم اول ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان تجهیزات و اقلام پزشکی تهیه و در اختیاراتی درمانی قرار دهند.
این مسئول بیان داشت: این کمکها به همت اتاق بازرگانی کرمانشاه و با مشارکت تعدادی از فعالان اقتصادی تأمین شده است و دغدغه ما برای حوزه بهداشت جهت تأمین اقلام و ملزومات بهداشتی است.
کاشفی در ادامه به برخی اقدامات اتاق بازرگانی استان کرمانشاه در مقابله با بیماری کرونا اشاره کرد و بیان داشت: تهیه دو دستگاه ونتیلاتور برای کمک به تنفس بیماران کرونا، تجهیزاتی از جمله گان، شیلد محافظ، عینک، کلاه، لباس مخصوص را تهیه و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار دادیم.
وی گفت: تأمین و توزیع مقادیری دستکش، مواد ضد عفونی سطوح و محلول ضد عفونی دست برای پرسنل گمرک و حمل و نقل و پایانههای استان با هدف کمک به مرزها و تجارت کرمانشاه از دیگر اقدامات در این خصوص بود.
رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه بیشترین خسارت بیماری کرونا را به واحدهای اقتصادی خرد برآورد کرد و اظهار داشت: البته در حوزه گردشگری، هتلینگ و اصناف خسارات زیادی وارد شده است.
کاشفی در بخش دیگری از سخنانش به انسداد مرزها اشاره کرد و بیان داشت: بر این اساس نگرانی ما این است که با ادامه این روند به بخشهای دیگر از جمله کشاورزی خسارت وارد شود.
این مسئول تصریح کرد: طیفی از مردم در این میان وجود دارند که تحت حمایت هیچ نهادی نیستند که جا دارد با تشکیل یک تیم فکری آنها را شناسایی و مورد حمایت قرار دهیم.
وی گفت: از آنجا که ارگانهایی مانند هلال احمر، کمیته امداد و سپاه امکان جمعآوری کمکهای نقدی مردم را دارند ما نیز در اتاق بازرگانی موج همدلی راه انداختیم که کمکهای نقدی را به این حسابها واریز کنیم.