دکتر «سیاوش وزیری» روز سهشنبه به ایرنا افزود: بیماریابی به صورت سرپایی در استان کرمانشاه در ۲۰ کلینیک ۱۶ ساعته استان و با فراخوان افراد مشکوک به کرونا توسط این کلینیکها آغاز شده که این بیماریابی فعال طبیعی است که افزایش آمارها را به دنبال دارد.
وی با بیان اینکه شناسایی بیماران سرپایی بسیار کمک کننده خواهد بود گفت: با قرنطینه این افراد می شود اقدام خوبی در جهت عدم انتقال بیماری به افراد دیگر انجام داد.
وی اظهار داشت: با پیگیریهای انجام شده در مورد بیماریهای واگیر، شناسایی موارد بیمار قطعی و محتمل و کسانی که با این بیماران در ارتباط بودهاند یکی از گامهای مهم کنترل بیماری است.
این فوق تخصصی بیماریهای عفونی در ادامه گفت: اگر تعداد افراد مثبت استان کرمانشاه افزایش را نشان میدهد خبر بدی نیست و به معنای توانمندسازی و ارتقای کیفیت کار آزمایشگاهی و تشخیص و دسترسی هرچه دقیقتر و سریعتر به بخشی از بیماران سرپایی است که تا مدتها قبل امکان تشخیص در آنها نبود.
وزیری با بیان اینکه فعالیت همکاران ما در حوزه بهداشت در این خصوص قابل تقدیر است، گفت: زیرا بیمارانی را که ممکن بود هیچ وقت شناسایی نشوند به راحتی شناسایی کرده و اقدامات مراقبتی لازم را در مورد آنها انجام میدهند.
سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد از ۲۴ تا ۲۵ فروردین ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۶۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید در کشور شناسایی شد که با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷۳ هزار و ۳۰۳ نفر رسید.
کیانوش جهانپور همچنین با اعلام اینکه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند، گفت: تا روز ۲۵ فروردین، در مجموع چهار هزار و ۵۸۵ نفر از بیماران، جان باخته و دیگر در بین ما نیستند.