سرهنگ فضل الله شیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این تعداد خودرو، ۵۷۴ دستگاه به علت تمکین نکردن به قانون و ورود به شهرهای استان هرکدام مبلغ پنج میلیون ریال جریمه نقدی شده اند.
وی ادامه داد: همچنین ۱۶۱ دستگاه خودرو نیز ضمن جلوگیری از تردد آنها به مدت یک ماه توقیف و روانه پارکینگ شدند.
سرهنگ شیری تصریح کرد: علاوه بر آن ماموران پلیس راهور نسبت به توقیف سیستمی ۴۱۳ دستگاه خودروی غیربومی دیگر اقدام و این خودروها در بازگشت به شهرهای محل سکونت خود توقیف و یا جریمه خواهند شد.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان کرمانشاه در ادامه از تداوم طرح فاصله گذاری اجتماعی تا پایان فروردین امسال خبر داد.
وی در پایان ضمن قدردانی از همکاری اکثر شهروندان با پلیس راهنمایی و رانندگی گفت: همکاران ما در اجرای قانون مصمم و برابر دستور العمل های صادره اقدام می کنند.
طرح فاصله گذاری اجتماعی در راستای پیشگیری از شیوع کرونا اجرایی شده است.