دکتر «بهمن روشنی» روز یکشنبه به ایرنا افزود: بیمارستان‌ها و مطب‌های در بخش خصوصی ضمن رعایت اصول مراقبتی در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، حفاظت فردی و همگانی و کنترل تعداد ویزیت بیمارستان‌ها فعالیت می کنند.

او گفت: فعالیت مطب‌های متخصصان رشته‌های داخلی، عفونی، اطفال، زنان و رشته‌های فوق تخصصی داخلی به دلیل ارتباط کاری و لزوم ارایه خدمات به بیماران مبتلا به کرونا و نقش این رشته‌ها در کاهش بار مراجعات به مراکز درمانی الزامی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهارداشت: سایر رشته‌های تخصصی و فوق تخصصی پزشکی و نیز پزشکان عمومی و کارشناسان پروانه‌دار و ماماها نیز با رعایت اصول بهداشتی مجاز به بازگشایی مطب‌های و دفاتر کار هستند. 

روشنی افزود: در خصوص فعالیت دندانپزشکان در بخش خصوصی، اولویت ارایه خدمات با بیماران اورژانسی با رعایت کامل اصول حفاظت فردی و اصول مراقبتی موظف به ادامه فعالیت هستند.

وی اظهارداشت: تمام موسسات تشخیصی و درمانی با رعایت نوبت کاری مندرج در پروانه بهره‌برداری و نیز رعایت کامل اصول حفاظت فردی و اصول مراقبتی موظف به ادامه فعالیت هستند.

او اضافه کرد: فعالیت پزشکان و اعضاء هیات علمی در مراکز تابعه دانشگاه و نیز سایر بیمارستان‌ها در رشته‌های داخلی، عفونی، زنان، اطفال و نیز رشته‌های فوق تخصصی داخلی در کلینیک‌های ویژه دانشگاه و درمانگاه ‌های مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستان‌ها الزامی است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: سایر رشته‌ های تخصصی و فوق تخصصی در صورت تمایل با هماهنگی مدیریت کلینیک ویژه و مدیریت مراکز ضمن رعایت ضوابط یاد شده مجاز به فعالیت هستند.

روشنی افزود: نوبت‌دهی اینترنتی و نیز سایر اقدامات لازم به منظور جلوگیری و کاهش ازدحام بیماران در فضای مطب‌های به جهت پیشگیری از شیوع بیماری الزامی است.

او گفت: انجام اعمال جراحی و پروسیجرهای غیر اورژانسی از قبیل اسپیرومتری، برونکوسکوپی، آندوسکوپی، کولونوسکوپی و نیز تزریق ژل، بوتاکس، لیزر موهای زائد و خدمات لاغری تا اطلاع ثانوی در همه مطب‌ها و موسسات درمانی ممنوع است.

وی تصریح کرد: در خصوص موسسات سوء مصرف مواد، با افزایش مدت زمان دوز منزل، همچنین کاهش ساعت کاری مراکز به مدت یک ساعت و تقلیل روزهای کاری موسسه به نحوی که بیماران دارو و خدمات مناسب دریافت نمایند، بلامانع است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: به همه مراکز آموزشی و درمانی و بیمارستان توصیه می‌شود، از انجام اعمال جراحی غیر ضروری خودداری به‌عمل آورده و در صورت نیاز بیماران به جراحی ضروری، قبل از اقدام وضعیت بیمار از لحاظ ابتلا به ویروس کووید_۱۹ (شامل Chest X RAY, HRCT, PCR) بررسی شود.

او متذکر شد که موسسات، مراکز درمانی، مطب‌ها و دفاتر کار به گونه‌ای برنامه‌ریزی نمایند که دستورالعمل کنترل عفونت دقیقا رعایت شود.

اکنون ۲ هزار و ۶۸۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان فعال است. 
سخنگوی وزارت بهداشت روز شنبه اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ و براساس معیارهای قطعی تشخیصی هزار و ۸۳۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند.
کیانوش جهانپور افزود: با در نظر گرفتن موارد جدید، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۷۰ هزار و ۲۹ نفر رسید.
وی اظهار داشت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.