اردشیر نورمحمدی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سالی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی جهش تولید نامگذاری شده بااستفاده از  این تکنولوژی در سمپاشی مزارع باعث کاهش دوز مصرفی سم و سهولت درکار و کوتاه شدن زمان سمپاشی و صرفه جویی در مصرف آب خواهیم بود.
مدیر جهاد کشاورزی قصرشیرین گفت: همچنین با این روش دیگر شاهد له شدگی محصولات کشاورزی بر اثر تراکتور و کشاورز در مزارع نخواهیم بود و آلودگی زیست محیطی و همچنین حداقل دوز مصرفی سم نیز با بیشترین جذب می تواند در کاهش هزینه های اقتصادی نقش داشته باشد.
فرماندار قصرشیرین نیز در خصوص اجرای این روش به خبرنگار ایرنا گفت: این مهم می تواند نقطه عطفی در کشاورزی منطقه باشد و در سالی که مزین به نام جهش تولید است شاهد رونق تولید محصولات کشاورزی و کاهش خطاهای انسانی با استفاده از روش های هوشمند و تکنولوژی نوین به خصوص در امر کشاورزی باشیم.
مرادعلی تاتار افزود: هم اکنون قصرشیرین ۳۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد و محصولات باغی این شهرستان در کشور نمونه است که بخش زیادی از آن نیز قابلیت صادرات دارد.  
وی از انواع  محصولات تولیدی این را شهرستان را که نوبرانه و سرآمد کشور هستند شامل مرکبات، خرما و انگور بیان کرد که علاوه بر ایجاد اشتغال پایدار در این منطقه مرزی، درآمد بسیار خوبی را نیز برای باغداران به همراه دارد.  
وی اظهار داشت: توسعه کشت محصولات گلخانه ای با توجه به اینکه هم اکنون قصرشیرین دارای بیشترین سطح گلخانه های استان کرمانشاه و با هدف ایجاد اشتغال پایدار و بهبود وضعیت معیشت مرزنشینان و همچنین توسعه بخش گردشگری در دست اقدام است.
سال زراعی جاری ۱۴ هزار از زمین های کشاورزی قصرشیرین به کشت گندم اختصاص یافت که  ۱۰ هزار هکتار دیم و چهار هزار هکتار آبی و در سطح ۳۷۱ هکتار نیز کلزا کشت شده است.
قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار تن جمعیت، ۳۱ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغ و ۱۸۶کیلومتر مرز با عراق دارد و در امتداد این مرزها ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان فعال دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.