دکتر «جواد امینیسامان» روز سهشنبه به ایرنا افزود: در این مدت ۱۵ نفر حین استفاده و ساخت مواد محترقه به بخش سوختگی مراجعه کردند که از این تعداد چهار نفر با آسیب چشمی بستری و ۱۱ مورد هم سرپایی درمان شدند که این تعداد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش چشمگیری داشته است.
وی اظهار داشت: سال گذشته در مجموع ۱۱۸ نفر به این بیمارستان مراجعه کردند که از این تعداد ۶۰ نفر در بخش سوختگی و مابقی ترومای چشمی بوده است.
او گفت: اکنون با بخش چشم و گوش، حلق و بینی و سوختگی در مجموع ۶۰ تخت آماده برای پذیرش آسیبدیدگان چهارشنبه آخر سال داریم که ترومای چشم را هم پوشش میدهد که این بخش با سه برابر شدن نیروها نسبت به قبل در این یک ماه در حال فعالیت است.
امینی سامان اضافه کرد: باتوجه به پذیرش بیماران کرونا در بیمارستان سوانح و سوختگی گلستان، امسال دوباره بیمارستان امام خمینی بیماران سوختگی را پذیرش می کند.
او ضمن درخواست از همه مردم استان برای ماندن در خانه و برگزار نکردن مراسم های چهارشنبه آخرسال، افزود: هم استانی ها در صورت مواجهه با سوختگی به بیمارستان امام خمینی مراجعه نمایند.
بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه مرکزی درمانی با ۴۸ سال قدمت
بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه با مساحت ۳۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع، زیربنای ۱۲ هزار متر، ۲۲۰ تخت، شامل بخشهای چشم، گوش و حلق و بینی، سوختگی، داخلی، مسمومیت، آزمایشگاه، رادیولوژی، دیالیز، عفونی، اتاقهای عمل، کلینیک و آی سی یو است.
مرکز آموزشی درمانی امام خمینی (ره) کرمانشاه با عنوان مرکز سرطان شناسی در سال ۱۳۵۰ احداث و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۵۸ براساس نیاز استان به تختهای بستری با ۱۵۰ تخت مصوب به عنوان بیمارستان امام خمینی (ره) افتتاح شد و با انتقال تعداد ۱۵۰ نفر نیروی رسمی سازمان شیر و خورشید سابق شروع به کار کرد.
این بیمارستان اکنون به عنوان مرکز مسمومیت و تنها مرکز فوق تخصصی چشم و فیکو و لیزیک غرب کشور در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی از جایگاه ویژه ای برخوردار میباشد و با ارائه خدمات متنوع و ارزنده در جهت ارتقا سلامت مردم استان کرمانشاه استانهای همجوار فعالیت مینماید.
تخصص های مختلف چشم، گوش و حلق و بینی، عفونی، داخلی، جراحی، جراحی ترمیمی و فک و صورت نیز با استفاده از همکاری مجربترین اساتید اعضای هیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در این مرکز فعال است و در گروه تخصصی چشم تقریباً از خدمات تمام رشتههای فوق تخصصی چشم (قرنیه – شبکیه – استرابیسم و.....) بهره مند میباشد.
این مرکز با دارا بودن بخشهای تخصصی و فوق تخصصی (چشم، گوش و حلق و بینی، داخلی، مراقبتهای ویژه، اورژانس مسمومیت و داخلی، عفونی، سوختگی و دیالیز) و کلینیکهای تخصصی و فوق تخصصی (چشم، لیزر و لیزیک ، جراحی، داخلی، گوش و حلق و بینی، سوختگی، بیهوشی و هموفیلی) و واحدهای پیراپزشکی (فیزیوتراپی، شنوایی سنجی و بینایی سنجی ) و واحدهای پاراکلینیک (آزمایشگاه، سونوگرافی، سی تی اسکن، رادیولوژی و داروخانه ) و اتاق عمل و CSR مجهز، واحد آموزش، کتابخانه، سمعی بصری، آمفی تئاتر و واحد اداری مالی نقش مهم و ارزندهای را در تأمین ، حفظ و ارتقا سلامت در منطقه غرب کشور ایفا میکند.
اکنون ۲ هزار و ۶۸۰ تخت بیمارستانی در قالب ۱۸ بیمارستان دولتی دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان فعال است.