دکتر محمودرضا مرادی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این مراکز خدمات جامع سلامت از ساعت هشت صبح تا ۱۲ شب برای ارزیابی سلامت مردم استان فعال است.
او گفت: در ۱۲ شهرستان استان این مراکز فعال شده و در شهر کرمانشاه نیز سه مرکز برای ازیابی مردم در نظر گرفته شده است.
به گفته او، در قصرشیرین بیمارستان این شهرستان کار مرکز ۱۶ ساعت سلامت را نیز به منظور غربالگری بیماران انجام میدهد.
وی در ادامه با بیان اینکه به منظور شناسایی بیماران مشکوک به کرونا طرح بیماریابی فعال در سطح استان آغاز شده است، گفت: در این طرح کارشناسان سلامت از طریق تلفن با خانوادهها تماس می گیرند و جویای سلامت آنها می شوند.
وی اظهار داشت: در این طرح تماس با بیماران حاد زمینهای همچون بیماران دیابتی، تنفسی، قلبی عروقی و کلیوی با اولویت پیگیری می شود و در صورتی که در خانوادهها بیماران دارای علائم مشکوک به کرونا باشند، توسط کارشناسان راهنمایی خواهند شد تا در خانه بمانند و قرنطینه شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه در ارتباط با فعالیت مراکز ۱۶ ساعته نیز گفت: در صورتی که افرادی دارای علائم بیماری کرونا از بیماری زمینهای و حاد نیز رنج ببرند این افراد به مراکز ۱۶ ساعته بهداشت و سلامت استان معرفی می شوند تا مراحل درمان را طی کرده و در صورت نیاز به بستری به بیمارستان ها معرفی شوند.
مرادی با بیان اینکه به دنبال جلوگیری از ازدحام جمعیت در مراکز ۱۶ ساعت هستیم، افزود: بیماران براساس نوبت دهی و منظم به مراکز فراخوانده خواهند شد تا از ازدحام و شیوع احتمالی بیماری جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: از افراد دارای علائم بیماری کرونا که بیماری حاد زمینهای ندارند تقاضا داریم که در منزل استراحت کنند و در صورت مشاهده علائم حاد تنفسی به مراکز ۱۶ ساعته بهداشت مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تا روز جمعه ۲۳ اسفند ۹۴ نفر در این استان به کرونا مبتلا شده اند که ۱۰ نفر از آنان جان خود را از دست داده اند.
از ابتدای شناسایی ویروس کرونا تاکنون ۱۱ هزار ۳۶۴ و نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند که در مجموع ۵۱۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و سه هزار و ۵۲۹ مورد از ابتدا تاکنون بهبود یافتهاند.