مسعود آورنده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همه ما به عنوان سفیران سلامت در برابر سلامت فرد، خانواده و جامعه مسوولیت داریم و نباید با شایعه پراکنی از بیماری کرونا یک غول درست کنیم.
وی تصریح کرد: موضوع بار روانی کرونا ویروس خطرناک تر و آسیب زننده تر از خود بیماری است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: بیماری کرونا را با استرس، وحشتناک و بزرگ کرده ایم و بی نظمی را در درون و روان خود به وجود آورده ایم.
آورنده گفت: استرس روانی موجب تضعیف سیستم بدنی می شود و باید سعی کنیم اخبار را از منابع موثق پیگیری کنیم تا دچار استرس های روانی کاذب نشویم.
وی اظهار داشت: کودکان و فرزندان در خانواده ها شنوندگان و شاهدین رفتارهای ما هستند و باید مواظب باشیم تا عملکرد اجتماعی آنها دچار اختلال نشود.
این متخصص روانشناسی افزود: تلقین پذیری مثبت سیستم دفاعی بدن را در مقابله با بیماری ها تقویت می کند و موجب خواهد شد بر بیماری پیروز شویم.
مسعود آورنده تاکید کرد: تصورات ترس آمیز کرونا را فراموش کنیم و با تزریق انرژی های مثبت و افتخار به داشته های خود، به فکر قوی بودن روحیه باشیم و امید را از دست ندهیم.
وی اضافه کرد: با توجه به پیشگیری هایی که هر فرد انجام می دهد و توان پزشکان و کادر درمان در مقابله با کرونا ویروس، این بیماری خطرناک و وحشتناک نیست و برای کنترل استرس به تعداد بهبود یافتگان بیماران بیشتر تمرکز کنیم.
وی گفت: اعتماد به نفس داشته باشیم و از دامن زدن به شایعات خودداری کنیم تا استرس روانی در جامعه ایجاد نشود.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، آمار مبتلایان به بیماری کرونا در استان تا ساعت ۱۸ روز شنبه ۱۰ اسفند سه نفر است و پاسخ بقیه تستها منفی بوده است.
دکتر محمود رضا مرادی همچنین گفت: ٤٠ نفر هم اکنون در بیمارستان گلستان کرمانشاه بستری و مشکوک به بیماری کرونا هستند که البته حال عمومی همگی آنها در سطح مناسبی است.
وی اظهار داشت: ١٠ نفر از بیماران بستری شده نیز پس از انجام مراقبت های درمانی از بیمارستان ترخیص شدند.
تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تا عصر روز شنبه ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کردهاند.