محمدابراهیم الهی تبار روز دوشنبه در اولین جلسه کمیته امور اجتماعی، فرهنگی و نظارت بر شهرستان های استان کرمانشاه در رویداد کرمانشاه‌ ۲۰۲۰ افزود: زیرساخت های مناسبت گردشگری در استان وجود دارد برای استفاده از این ظرفیت ها باید نمادسازی و فرهنگ سازی در راستای ترویج گردشگری در استان در دستور کار جدی مسوولان قرار گیرد.
او تاکید کرد: فرمانداران با تشکیل جلسات در شهرستان ها، رویدادها را مشخص کرده و ظرفیت های مردمی را پای کار بیاورند.
الهی تبار افزود: فرماندران تا ۱۲ اسفند برنامه ها و پیشنهادات خود را در اختیار میراث فرهنگی استان قرار دهند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمانشاه در خاتمه در خصوص ثبت جهانی برندها به عنوان یک فرصت بزرگ برای معرفی استان اظهار داشت: سیکل جهانی کردن کار دشواری است اما اگر ثبت جهانی شود در لیست های جهانی به عنوان هدف گردشگران قرار می گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه و دبیر این کمیته نیز در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت ویژه رویداد بین المللی گردشگری روستایی کرمانشاه ۲۰۲۰ برای استان به عنوان یک فرصت تحول آفرین اظهار داشت: نقش دهیاران افراد محلی در رویداد بسیار مهم است.
امید قادری با اعلام اینکه ۷۲ روستا براساس واقعیت ها و در راستای هدایت اعتبارات برای بهبود زیرساخت‌های گردشگری در روستاها در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: باید ضمن فراهم کردن زیرساخت‌ها در این روستاها رویدادهای فرهنگی برگزار کنیم.
قادری در ادامه ثبت برندهای شهرهای ملی را دارای اهمیت ویژه برای توسعه گردشگری استان کرمانشاه عنوان کرد و گفت: کشور ترکیه به دنبال ثبت جهانی تنبور است، با توجه دستور استاندار موضوع ثبت ملی تنبور دالاهو در دست اقدام قرار گرفته است تا در آینده نزدیک شرایط ثبت جهانی آن به نام استان کرمانشاه فراهم شود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با اعلام اینکه در ایام اربعین امسال بیش از ۲۱ میلیارد ریال کالای صنایع دستی در استان به فروش رفته است، تصریح کرد: برای گردشگری اربعین باید راهکارهای اقتصادی کردن این فرصت را دنبال کنیم در شهرستان ها جلسات لازم برای ارایه راهکار تشکیل دهند.
برپایی نوروزگاه ها و اعلام آمادگی فرمانداران، صدور مجوزهای لازم در مناطق مرزی برای برپایی تورهای گردشگری در این مناطق از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت. 
وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت شده ملی، یک اثر ثبت شده جهانی و ده ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است. 
بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت، آبشار پیران و ... از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است. 
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۲ هزار و ۶۰۰ روستا و ۳۴ شهر دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.