فاطمه رضوان مدنی روز دوشنبه هدف از راه اندازی این مرکز را تکمیل چرخه درمان و پیشگیری از لغزش مجدد معتادان بهبود یافته به ویژه افرادی دانست که از مرکز ماده ۱۶ ترخیص می شوند.
وی با اشاره به اینکه مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی کرمانشاه دارای ظرفیت ۳۰ نفر مرد است، گفت: مددجویان به صورت رایگان و شبانه روزی برای مدت چهار ماه یعنی ۱۲۰ روز از خدمات مرکز شامل دریافت خدمات حمایتی روانشناختی و ارتقا مهارت های شغلی، جستجوی شغل، بازگشت به کار و جستجوی سرپناه یا مسکن و بازگشت به شبکه اجتماعی به ویژه خانواده را با کمک مددکار دریافت می کنند.
رضوان مدنی به توانمندسازی فرد برای یافتن فرصت های شغلی و یا تهیه سرپناه در این مرکز اشاره کرد و خاطرنشان ساخت، افزایش دسترسی به خدمات حمایتی پس از درمان، ارتقای سلامت روانی اجتماعی افراد بهبود یافته به منظور مانایی در درمان، ایجاد یا تقویت شبکه اجتماعی افراد بهبود یافته و آماده ساختن خانواده برای پذیرش فرد بهبود یافته از دیگر اهداف راه اندازی این مرکز است.
این مسوول یادآور شد: افرادی که در مدت چهار ماه اقامت نتوانند به اهداف مرکز دست یابند، می توانند با نظر مسوول مرکز به مدت ۲ ماه دیگر با پرداخت تعرفه ابلاغی از سوی سازمان بهزیستی در مرکز اقامت کنند.
رضوان مدنی گفت: اقامت در مرکز اجباری نبوده و افراد میتوانند در هر زمان که تمایل دارند نسبت به ترک آن اقدام کنند.
بهزیستی کرمانشاه به ۱۵۳ هزار و ۸۲۶ مددجو در سطح استان خدمات دهی می کند، که از این تعداد ۳۸ هزار و ۹۹۳ نفر معلول هستند که شامل داراهای معلولیت های مختلف بینایی، شنوایی، ذهنی و روانی و حرکتی میباشند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.