مسعود شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: استان کرمانشاه دارای دو هزار و ۸۶ هکتار پهنههای ناکارآمد شهری در چهار گونه بافت تاریخی، بافتهای فرسوده میانی، سکونتگاههای با پیشینه روستایی و اسکان غیر روستایی است.
وی با بیان اینکه استان کرمانشاه از منظر جمعیت ساکن در بافتهای ناکارآمد شهری در رتبه پنجم کشور قرار دارد، افزود: ۴۰۸ هزار و ۷۱۶ نفر از جمعیت استان بافتهای ناکارآمد شهری سکونت دارند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه درباره اقدامات انجام شده طی ۲ سال اخیر گفت: در محدودههای ناکارآمد شهری استان قیر رایگان به شهرداریها به میزان یک هزار و ۶۵۰ تن در سال ۹۶ و در سال قبل به میزان ۵۰۰ تن در ۱۰ شهر دارای محدوده مصوب اختصاص یافت.
این مسئول درباره پروژههای در دست اجرا نیز بیان داشت: سال قبل اجرای ۱۰ پروژه با اعتبار چهار میلیارد و ۱۸۵ میلیون تومان و پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در قالب بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال قبل، ۲۵ پروژه نیمه تمام و جدید در قالب پروژههای اقدام مشترک در دستور کار قرار گرفت، گفت: پروژههای مذکور تا سال ۱۴۰۰ با اعتبار ۳۶ میلیارد و ۴۵۵ میلیون تومان تکمیل خواهند شد.
شریفی همچنین از بهسازی و نوسازی مسکن در قالب تسهیلات به تعداد یک هزار و ۳۷۵ واحد مسکونی خبر داد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کرمانشاه عنوان کرد: تعداد محلات ناکارآمد شناسایی شده در برنامه ششم توسعه استان ۴۴ محله است.
این مسئول گفت: یک هزار و ۳۷۰ واحد مسکونی بهسازی و نوسازی مسکن (تسهیلات نوسازی) و هفت پروژه توسعه امکانات و خدمات روبنایی در مقیاس شهری و محلهای شامل آموزشی، درمانی، فرهنگی و … اجرا شده است.
وی از ارتقای زیر ساختهای شهری و محلهای شامل آب، فاضلاب، برق و … به تعداد سه پروژه و دو پروژه بهسازی و ارتقای فضاهای شهری و محلهای و توسعه قلمروی عمومی شامل احداث پارک، فضای سبز، پل عابر خبر داد.
شریفی گفت: ۲ پروژه ارتقای توانمندیهای اقتصادی، ظرفیت سازی اجتماعی و نهادی و برگزاری همایشها و ۱۰ پروژه تهیه طرح مطالعه برنامههای بازآفرینی در مقیاس شهری و محلهای اجرا شده است.